if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } Over ons - Angel Home Decorations

Over ons

Bij Angel Home Decorations kun je terecht voor meubelen en woonaccessoires voor verschillende leefruimtes. Ben je op zoek naar meubels voor in je woonkamer, een tafel in de eetkamer of een bureau voor op het kantoor, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook wanneer je nog niet weet in welke stijl je jouw leefruimtes wilt inrichten, van modern tot klassiek, wij hebben het in huis. Samen gaan we kijken wat het beste bij jouw woning of kantoor past en zo komen we tot een inrichting waarin u zich meteen thuisvoelt.

In onze woonwinkel word je geholpen door gedreven personeelsleden met verstand van zake. Of het nu gaat om de adviezen van onze verkopers en verkoopsters, het zorgvuldig verwerken van orders en opdrachten of de stuurmanskunstsen van onze chauffeurs om de producten in goede staat bij jou te krijgen, bij ons krijg je waar u recht op heeft: service en producten van de hoogste kwaliteit.