Meer rendement uit uw kachel of haard halen? Wij vertellen hoe!

doorangel

Meer rendement uit uw kachel of haard halen? Wij vertellen hoe!

Meer plezier beleven aan uw houtkachel of open haard

Bent u op zoek naar een open haard of houtkachel? Of bent u benieuwd hoe u meer rendement uit uw houtkachel of open haard haalt? Dan vertellen wij u hier graag meer over in dit blog. De winter staat weer voor de deur en daarmee ook het moment om hout te stoken. Het meeste rendement halen uit uw haard heeft alles te maken met de juiste manier van stoken. Bent u benieuwd geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie.

De open haard versus de houtkachel

Wilt u het liefst een lekkere warme woning? Dan is de open haard wellicht minder geschikt voor u en kunt u beter voor een houtkachel kiezen. Het open vuur van de haard zorgt ervoor dat u weinig profiteert van de energiecapaciteit van uw hout. Hierbij wordt uw kamer maar voor 30% verwarmd. En dat is niet veel. Echter zijn er wel manieren voorhanden om rendement uit uw open haard te halen. Zet bijvoorbeeld een gietijzeren haardplaat tegen de achterzijde van de muur. Hierdoor zal de warmtestraling verhogen. Hoe dikker de haardplaat, des te meer warmtestraling er afgegeven wordt. Zo kunt u ook langer genieten van de straling van uw haard. Wilt u echt meer uit uw haard halen dan enkel een gezellige sfeer? Kies dan voor de houtkachel. Let hierbij wel op de capaciteit van de houtkachel, daar dit van groot belang is. Deze zal namelijk perfect bij uw ruimte moeten passen. Als de houtkachel een klein vermogen heeft, zal de ruimte niet goed warm worden. Hierdoor stookt u veel, maar krijgt u er nauwelijks iets voor terug. Bij een kachel met een te groot vermogen, wordt uw woning al gauw te warm. De luchttoevoer beperken is dan de enige optie. Echter vindt er dan wel een mindere verbranding plaats. Met een houtkachel met het juiste vermogen zal u een stuk minder brandstof verbruiken. Vraag een specialist om advies en meet uw ruimtes qua oppervlakte op. De specialist kan u aangaande het beeld van uw ruimte precies vertellen welke houtkachel geschikt zal zijn voor uw woning.

Veilig stoken, hoe doe ik dat?

Door schoon te stoken, stookt u op de beste en meest veilige manier. Dit betekent dat zowel uw brandhout als de stookplaats en schoorsteen schoon moeten zijn. Laat u uw schoorsteen elk jaar vegen, dan kunt u een schoorsteenbrand voorkomen. Dit is dan ook zeer aan te raden. Een verzekering keert namelijk niet uit als er geen bewijs is van een professionele onderhoudsbeurt van uw schoorsteen. Ook de wanden van uw open haard of kachel moet u regelmatig schoonmaken. De roetaanslag verwijderen is van groot belang, zodat hiervan geen dikke laag zal ontstaan. Stook altijd met schoon en droog hout en gebruik geen hout dat is geïmpregneerd of verfresten bevat. Ook de afstand tussen de houtblokken is iets waar u aan moet denken. Als u het hout te dicht bij elkaar legt, krijgt het vuur niet genoeg lucht. Legt u deze echter te ver uit elkaar, dan ontwikkelt er onvoldoende warmte en zal de verbranding niet goed starten. Zorg ervoor dat u bij het voorverwarmen van de wand een brandende krant in de schootsteenopening houdt. Dit zorgt voor een betere trek bij het aansteken van het vuur. Zorg tevens voor de juiste luchttoevoer. Is er te weinig lucht voor een goede verbranding, dan kan dit problemen opleveren wanneer uw woning niet de juiste isolatie heeft. Zet daarom altijd het raam een stukje open en houd de afzuigkap uit.

De beste houtsoorten om mee te stoken

Wilt u weten met welke houtsoorten u uw haard of kachel het beste kunt stoken? Dan zijn essen, eiken en berken zeer aan te raden, evenals het hout van fruitbomen. Kies niet voor zachthout, zoals sparren en dennen. Deze soorten hout zijn namelijk vervuilend en zorgen voor een laag rendement. Het hout dient altijd droog te zijn voor gebruik. Heeft u vochtig hout, dan zal het energie uit het vuur gebruikt worden ter verdamping. Dit komt het rendement niet ten goede. Het is vaak prijzig om goed brandhout aan te schaffen wat al 2 jaar heeft gedroogd. Kies daarom voor vers hout en sla deze op een droge en luchtige plaats op. Zelf met de kettingzaag aan de slag gaan is ook een optie. Echter moet u hierbij wel rekening houden met diverse wet- en regelgeving. U kunt bomen niet zomaar omzagen.

Stoken op een duurzame wijze

Stookt u op een duurzame wijze, dan zult u ook meer plezier beleven aan uw haard of kachel. Het belangrijkste is ervoor te zorgen dat de open haard brandt wanneer de klep in de schoorsteen deels open is. Is de klep teveel geopend, dan gaat de warmte direct de schoorsteen in. Het juiste vuur herkent u aan gele vlammen en witte rook. Als de vlammen oranje zijn en er donkere rook uit de schoorsteen komt, zal de verbranding niet juist verlopen. Til het vuur dan ook een stukje van de bodem met een rooster of haardblokken. Het gevolg is dat er een betere luchttoevoer en eveneens een betere verbranding ontstaat. Is de laag as echter te dik, schep deze dan uit de haard. Een asbed zorgt ervoor dat de stookvloer geïsoleerd wordt tegen de kou. Dit is positief voor een goede verbranding. Sluit de luchttoevoer van de kachel nooit helemaal af als het warm wordt. Dit is gevaarlijk, omdat het vuur te weinig zuurstof krijgt en verstikkend kan werken. Denk aan het ontstaan van koolmonoxide. Ten slotte heeft hout als groot voordeel dat het beter is voor het milieu dan olie en gas.

Meer advies? Ga te rade bij een specialist!

Wilt u graag weten hoe u het beste rendement uit uw houtkachel of open haard kunt halen? Of wilt u een kachel of open haard voor uw woning aanschaffen? Ga dan vooral even te rade bij een specialist. Zij staan u graag te woord en kunnen u verder helpen met een passend advies. Wij wensen u veel succes met uw open haard of houtkachel!

doorangel

Laminaat voor uw woning in Hilversum, een prachtige vloer

Laminaat en haar vele eigenschappen

Denkt u aan laminaat als vloer voor uw woning of kantoor in Hilversum? In dit blog vertellen wij u meer over laminaat en haar veelzijdige eigenschappen. Naast het feit dat laminaat zeer voordelig is en uw woning kan verfraaien, is deze vloersoort tevens eenvoudig te leggen. En het mooie is dat laminaat tegenwoordig bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden is. Wat de unieke eigenschappen van laminaat zijn en welke voordelen deze vloer nog meer heeft? Daar vertellen wij hieronder meer over.

De populariteit van laminaat

Er zijn vele redenen om te kiezen voor laminaat als vloer voor uw woning of kantoor in Hilversum. Wij hebben al benoemd dat laminaat zowaar niet meer te onderscheiden is van echt hout, maar er is nog een pluspuntje. Laminaat is een zeer sterke vloersoort en kan gemakkelijk tegen een stootje. Hierdoor maken velen de keuze voor laminaat. Ook de prijs is een reden voor de populariteit van laminaat, daar deze zeer voordelig is. Een andere reden is de hoeveelheid keuze die u met deze vloersoort heeft. Zo kunt u kiezen in laminaat met diverse prints, zoals van natuursteen, beton, marmer of glazuur, maar ook gaan voor een mooie houtlook. Dit ruime aanbod maakt dat er voor ieder wel wat wils is. Het gewenste laminaat voor uw ruimte in Hilversum zult u ongetwijfeld snel vinden.

Weinig onderhoud

Maakt u de keuze voor laminaat in Hilversum, dan profiteert u van weinig onderhoud. Als we laminaat met een houten vloer vergelijken, bestaat het onderhoud van laminaat enkel uit het geregeld stofzuigen en afnemen van de vloer. Tevens is laminaat krasbestendig en zal deze niet snel door de zon verkleuren.

Eenvoudig zelf te leggen

Laminaat kunt u vrij gemakkelijk zelf leggen. Daar deze over een handige kliksysteem beschikt, kunt u de planken snel aan elkaar leggen. U hoeft het laminaat dus niet te schroeven of te lijmen. En gaat u verhuizen, dan neemt u de vloer eenvoudig weer mee naar uw nieuwe woning. Dit maakt laminaat niet enkel voordelig, maar ook duurzaam!

Legservice voor uw laminaat in Hilversum

Vaak kiest men ervoor om zelf het laminaat te leggen, daar dit eenvoudig te doen is. Heeft u echter helemaal geen zin om met pakken laminaat te sjouwen, of de ondervloer, plinten en het laminaat te leggen? Ook dat is begrijpelijk, want het leggen van een vloer blijft toch een flinke klus. Heeft u er al eens aan gedacht om een legservice in te schakelen om uw laminaat in Hilversum te leggen? Dit bespaart u veel gesleep, tijd en ook uw lichaam spaart u hiermee. Een legservice kan ervoor zorgen dat uw nieuwe vloer snel en met precisie in uw woning of kantoor gelegd wordt. Meer informatie? Schakel dan een specialist in om uw laminaat in Hilversum te leggen!

doorangel

Alles over tuinhuizen

De ins en outs van tuinhuizen

Beschikt u over een tuin van een redelijke omvang en overweegt u om hierin een tuinhuis te laten plaatsen? Meer informatie over tuinhuizen en de vele mogelijkheden die deze bieden leest u in dit blog. Vervolgens kiest u bij een deskundige leverancier het type tuinhuis dat het best bij uw tuin en bij uw persoonlijke voorkeuren past. Lees dus snel verder om te ontdekken wat een tuinhuis in uw tuin allemaal voor mogelijkheden biedt.

De hoofddoelen van een tuinhuis

Grofweg kan gesteld worden dat een tuinhuis voor twee doeleinden gebruikt kan worden. Enerzijds is het inrichten van een gezellige zithoek dan wel een heuse loungeruimte een uitstekend idee. Maar natuurlijk kan een tuinhuisje ook uit praktische overwegingen geplaatst worden. Vooral voor het opslaan van (tuin)spullen en -gereedschappen wordt van deze variant regelmatig gebruik gemaakt. Een combinatie van beide aspecten is uiteraard ook mogelijk. Heeft u al ideeën hierover? U vindt hieronder nog meer informatie over tuinhuizen.

Een tuinhuis dat perfect past bij uw tuin

Heeft u een relatief kleine tuin en twijfelt u daarom of uw tuin wel genoeg ruimte heeft voor het plaatsen van een tuinhuis? Maakt u zich maar geen zorgen! Het is namelijk zo dat een deskundige op dit gebied uitstekend een tuinhuis voor u op maat kan produceren. Zo weet u zeker dat dit perfect in uw tuin zal passen. Sterker nog, u zult optimaal gebruik kunnen maken van de ruimte die uw tuin u biedt. Bovendien gaat uw tuinhuis uiteraard volledig aan de door u opgestelde wensen voldoen.

Verenig het nuttige met het aangename

Een tuinhuis is een ideale manier om een sfeervolle plek te creëren waar u met familie en vrienden gezellige tijden kunt beleven. Evengoed kunt u op rustige momenten op deze plek lekker lezen of simpelweg van de rust in uw tuin genieten. Let op: deze recreatieve doeleinden kunnen prima samengaan met de functionele mogelijkheden van een tuinhuis. Een opbergruimte gecombineerd met een loungegedeelde behoort dus zeker tot de opties.

Benader een expert en laat u goed informeren!

Bent u er inmiddels van overtuigd dat een tuinhuis een handige of nuttige aanvulling is voor uw tuin? Neem dan contact met een specialist en laat u uitgebreid persoonlijk adviseren. De mogelijkheden op het gebied van tuinhuizen zijn namelijk aanzienlijk, dus het belang van assistentie in uw keuze is zeker aan te bevelen. Kortom: oriënteer u uitgebreid en laat u goed vooraf informeren en ga pas over tot aanschaf van een tuinhuis als u zeker weet dat u een exemplaar vindt dat perfect bij uw wensen aansluit.

doorangel

Tuinverlichting aanleggen, de voordelen op een rijtje

De keuze voor tuinverlichting

Tuinverlichting is iets wat u doorgaans veel ziet. Overweegt u ook tuinverlichting aan te schaffen om uw tuin te verlichten? In dit blog leest u goede argumenten om te kiezen voor tuinverlichting. Lees snel verder en ontdek meer!

Een veilig gevoel

Wanneer u goede verlichting rondom uw huis heeft, werkt dit inbraakwerend. Inbrekers staan niet graag vol in het zicht. Kies voor verlichting die op bewegingssensoren aanspringt of laat deze op een tijdschakelaar aangaan. Beide functies zorgen ervoor dat een inbreker niet zo gauw uw woning zal betreden. Ook voor uzelf geeft verlichting een veilig gevoel. Denk aan verlichting langs het looppad, zodat u niet struikelt onderweg naar uw woning.

Tuinverlichting zorgt voor sfeer

Uw huis is niet alleen de plek waar u sfeer kunt creëren met de juiste verlichting. Buitenverlichting aan je tuin toevoegen zorgt eveneens voor veel sfeer. Denk aan lange zomeravonden waarbij je gezellig met vrienden of familie op het terras zit. De juiste verlichting zorgt voor een warme of romantische sfeer. Een lamp, vooral duurzame verlichting, gaat lang mee. Neem dan ook de tijd om de mooiste verlichting voor uw tuin uit te kiezen.

Handig bij werk in de avond

Doet u graag in de avond iets aan uw tuin of wilt u dat uw pad richting uw schuur beter zichtbaar is? Dan is tuinverlichting de beste optie. Goede spots verbeteren de zichtbaarheid van uw tuin en zorgen ervoor dat het pad ook beter te zien is.

Langer buiten genieten

Met de juiste tuinverlichting kunt u langer buiten op uw terras blijven zitten. Denk aan ‘s avonds nog een boek kunnen lezen wanneer u dit wilt. Draag er echter zorg voor dat de verlichting wel past bij de rest van uw woning. Heeft u een strakke woning? Ga dan ook voor een strakke tuin. Is uw woning meer klassiek? Kies dan voor klassieke tuinverlichting. Tuinverlichting is in vele prachtige designs verkrijgbaar. De verlichting naar uw keuze heeft u vast snel gevonden.

Conclusie

Het blijkt wel dat tuinverlichting vele voordelen oplevert. Zo zorgt tuinverlichting naast veiligheid ook voor een fijne, warme sfeer in uw tuin. Het is handig wanneer u ‘s avonds wat langer door wilt werken in de tuin en u kunt ook nog eens langer buiten zitten. Bent u benieuwd wat tuinverlichting voor uw tuin kan betekenen? Laat u dan eens informeren door een specialist en schaf uw tuinverlichting aan!

doorangel

Een mooiere houten vloer? Wees creatief!

Creatief met uw houten vloer

Heeft u inmiddels al een aantal jaren een houten vloer in huis? En bent u hier ietwat op uitgekeken? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Het kan zijn dat u uw oude meubilair inmiddels heeft vervangen door nieuwe exemplaren en uw vloer wenst aan te passen aan uw huidige interieur. Bent u onlangs verhuisd en heeft u de vloer van de vorige bewoner overgenomen? Ook dan kan het zijn dat u hier niet geheel tevreden mee bent en deze wenst te veranderen. Gelukkig zijn er diverse manieren om creatief te zijn met uw huidige houten vloer. In dit blog lichten wij deze manieren voor u uit en ontdekt u hoe u uw ideale houten vloer creëert.

Nieuwe lak?

U kunt altijd de keuze maken uw huidige vloer te schuren en opnieuw van lak te voorzien. Heeft u de vloer al geruime tijd, dan bent u vast bekend met het onderhoud dat om de zoveel tijd plaats dient te vinden. Bij een volgende onderhoudsbeurt kunt u met gemak kiezen voor een andere afwerking dan u voordien gebruikt heeft. Kies ervoor uw houten vloer te oliën of te lakken. U kunt daarbij kiezen voor diverse kleurtonen of juist voor een transparante ondertoon gaan. Zo krijgt uw vloer een geheel nieuwe en stralende uitstraling. Heeft u al vaker uw vloer laten schuren? Pas dan op dat u niet teveel door schuurt, omdat uw vloer anders niet meer bruikbaar is.

Vloerverf of stickers?

Wist u dat u uw vloer ook kunt verven? Er zijn diverse soorten vloerverf verkrijgbaar. Erg populair is het whitewash-effect. Dit effect wordt bereikt door middel van speciale verf. Ga voor een mooie witte effen vloer of kies voor een wat donkere vloer. Ook sjabloneren is helemaal van nu. Hierbij wordt niet de gehele vloer geverfd, maar worden er slechts enkele opvallende elementen aan de vloer toegevoegd. U dient echter wel de vloer te schuren voorafgaand u gaat verven. Gaat u toch liever voor een bestickering? Dan kunt u altijd nog kiezen voor plakfolie of een leuk detail aanbrengen op uw vloer door middel van een muursticker. Dit creëert een uniek effect, zonder dat u uw gehele vloer hoeft te veranderen.

Recyclen en nieuwe vloer

Bent u niet meer tevreden met uw houten vloer en zou u hier het liefst vanaf willen? Dan kunt u deze altijd nog uit uw woning halen en proberen te verkopen op Marktplaats. Zo heeft iemand anders hier nog iets aan en stimuleert u duurzaamheid. Wat u ook kunt doen is uw hout opslaan in uw schuur om te gebruiken als timmerhout. Indien u van uw huidige vloer af bent, kunt u naar hartenlust een nieuwe vloer uitzoeken. Wij wensen u veel succes bij het bewerken van uw vloer of het uitzoeken van een nieuw exemplaar!

doorangel

Verhuizen naar het buitenland? Laat uw inboedel opkopen!

Dit is de oplossing voor als u gaat emigreren

Bent u van plan te verhuizen naar het buitenland voor werk? Of gaat u misschien wel voor langere tijd op reis? Dan vraagt u zich natuurlijk af wat u moet doen met uw meubels en andere inboedel. Dan is opkopen van uw inboedel de oplossing. Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die een samenwerking hebben met goede doelen. Op die manier kunnen uw spullen een tweede leven krijgen. Om welke spullen het ook gaat, van textiel en kleding tot aan meubels en dure antiek. Uw spullen verkopen op een site als marktplaats is verleden tijd. In dit blog leggen we je alles uit inboedel inkopen bij een professioneel bedrijf in woningontruiming.

Zo bespaart u een hoop tijd en energie

Wanneer u zelf spullen gaat verkopen, kost dit vaak veel tijd en energie. Ook krijgt u misschien niet al uw inboedel verkocht. Bij een professionele organisatie in woningontruiming gaan bijvoorbeeld textiel en kleding vaak naar het Leger des Heils. Andere spullen als serviesgoed, mobiele telefoons en meubels gaan regelmatig naar zorginstellingen, studenten, jeugdopvang, kringlooporganisaties en andere charitatieve instellingen. Bijzonder antiek in huis? Laat in dat geval uw goederen taxeren en naar een veiling of inkoper brengen. Zo komt u niet alleen eenvoudig van uw spullen af maar maakt u ook nog andere mensen blij. Alles regelen voor je nieuwe woonplek kost immers al genoeg tijd. Kortom, inboedel opkopen is de ideale oplossing!

De voordelen van inboedel opkopen

Wanneer u een bedrijf inschakelt om uw inboedel op te kopen, kunt u zich op deze manier geheel bezig houden met het regelen van uw visum, verzekeringen en verklaringen. Ook bij een verhuizing binnen Nederland door bijvoorbeeld een scheiding of overlijden biedt een organisatie in woningontruiming uitkomst. Of u nu geheel of gedeeltelijk uw inboedel laat opkopen, u profiteert altijd van verschillende voordelen als:

  • Besparing op afval-/ stortkosten
  • Een mooie prijs van uw overgebleven inboedel
  • U hoeft zelf uw inboedel niet weg te brengen
  • De gehele ontruiming wordt van A tot Z geregeld

Schakel direct een woningontruimer in en laat uw inboedel opkopen

Woon je op dit moment nog in Nederland maar ga je binnenkort verhuizen naar het buitenland? Of heeft u te maken met een andere situatie waarbij u van de inboedel af wilt? Bespaar uzelf dan onnodige kosten, tijd en energie. Een betrouwbaar bedrijf in woningontruiming haalt de inboedel bij u thuis op, slaat deze tijdelijk op in een opslagruimte of verhuist het naar een ander adres. Laat de zorg uit handen nemen en kies voor een inboedel opkoper.

doorangel

Contact met de helpdesk van topbloemen.nl? Ontdek hier hoe!

Gemakkelijk en snel contact met de klantenservice

Topbloemen.nl klinkt u wellicht bekend in de oren. Meer mensen blij maken met bloemen is hun missie. Wellicht heeft u bloemen besteld in hun webwinkel en deze bij u thuis of bij iemand anders laten bezorgen. Het kan zijn dat er iets misgegaan is met uw bestelling en u daarom contact zou willen opnemen met de helpdesk. Wellicht heeft u enkel vragen over de bloemen die topbloemen.nl levert, of heeft u een vraag over andere diensten van topbloemen.nl. Contact opnemen met een klantenservice gaat tegenwoordig echter een stuk lastiger. Er zijn vaak vele afdelingen waar u terecht kunt met uw vragen. Hoe weet u precies dat u de juiste afdeling voor uw specifieke vraag te pakken heeft? Hoe fijn zou het zijn als er een website bestaat die al deze klantenservice contactgegevens bundelt?

Zo benadert u de helpdesk van topbloemen.nl

Heeft u vragen over bepaalde producten of diensten van topbloemen.nl? Of heeft u een klacht omdat uw bloemen verkeerd bezorgd zijn en wenst u contact op te nemen met de klantenservice? Indien u vragen heeft over producten of diensten, kunt u vaak het antwoord al op de website zelf vinden. Ziet u uw vraag hier niet tussen staan? Of is het antwoord toch niet naar wens? Dan kan contact opnemen met de helpdesk zeker uitkomst bieden. Het juiste telefoonnummer vinden via een website die deze gegevens bijeen biedt, zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel met uw vraag bij een medewerker terecht kunt. Zo kunt u er zeker van zijn dat u straks een duidelijk antwoord op uw vraag heeft. Daarbij scheelt dit u ook een hoop speurwerk. Dit maakt dat u weer tijd over heeft voor andere zaken.

Direct de helpdesk van topbloemen.nl benaderen

Wilt u weten hoe u eenvoudig in contact kunt komen met de klantenservice van topbloemen.nl? Wilt u meer weten over de producten en diensten van topbloemen.nl? Heeft u een klacht over uw bestelde bloemen? Neem een kijkje op een verzamelwebsite van klantenservice gegevens en vind de gegevens van topbloemen.nl. Neem contact op met de juiste afdeling, krijg de meest geschikte medewerker te pakken en zie hoe uw vraag binnen een mum van tijd beantwoord wordt. Wij hopen u via dit blog meer op weg geholpen te hebben en wensen u veel succes indien u contact opneemt met topbloemen.nl!

doorangel

Is het de moeite waard om onafhankelijk energie te vergelijken?

Het vergelijken van verschillende energieaanbieders

Ieder jaar wordt de energierekening hoger. De oorzaken hiervan zijn de stijging van de tarieven van gas en stroom en de verhoging van de belastingen door de overheid. Voor u als consument is het vergelijken van verschillende energieaanbieders daarom steeds belangrijker geworden. U wilt immers niet te veel betalen voor uw energie. Maar is het vergelijken van energie echt de moeite waard? In dit blog willen wij deze vraag graag beantwoorden. Bent u benieuwd naar de uitkomst? Lees dan snel verder.

De oorzaken van de stijgende energieprijzen

Voordat we op onderzoek gaan of het vergelijken van energie loont, bekijken we eerst de oorzaken van de stijgende energierekening. We hebben het al over een aantal oorzaken gehad, maar er zijn nog meer redenen dat u ieder jaar meer gaat betalen. De aantrekkende economie zorgt bijvoorbeeld voor een grotere vraag naar energie. Een grotere vraag naar energie betekent uiteraard een hogere prijs. Daarnaast zijn de grondstoffen die nodig zijn voor het maken van elektriciteit, denk aan kolen en gas, in prijs gestegen. Ten slotte dienen energieleveranciers ook nog CO2-emissierechten te betalen wanneer zij grijze stroom produceren. Dit alles zorgt ervoor dat u steeds meer kwijt bent aan het verlichten en verwarmen van uw woning.

Zo kunt u energie vergelijken

Aan het begin van deze blog stelden we de vraag: is het vergelijken van energie de moeite waard? Ons antwoord luidt dat het heel interessant is om op een onafhankelijke manier energie te vergelijken. Het vergelijken via een onafhankelijke energievergelijker maakt het mogelijk om de voordeligste tarieven voor gas en stroom te vinden. Door te vergelijken kunnen inwoners in Nederland tot wel driehonderd euro per jaar besparen. Het vergelijken van energie is ook nog eens heel eenvoudig. U begint met het zoeken naar een onafhankelijke energievergelijker. Vervolgens komt u er via deze energievergelijker achter welke energieleverancier het beste bij u past.

Ga op zoek naar een onafhankelijke energievergelijker

U kunt dus behoorlijk besparen op uw energiekosten wanneer u verschillende aanbieders vergelijkt. Ga direct op zoek naar een betrouwbare, onafhankelijke energievergelijker en profiteer van de vele voordelen van energie vergelijken!

doorangel

Een vintage vloer? Helemaal van deze tijd!

Een vintage vloer voor een stijlvolle uitstraling

Vintage is helemaal van deze tijd. Zowel qua interieur als kledingstijl. Vintage is ook wel een chique woord voor tweedehands. U geeft oude interieurartikelen of kleding een nieuw leven en bent hiermee ook duurzaam bezig. Een vintage vloer kan uw woning een geheel eigen, stijlvolle uitstraling geven. Ga voor een (houten) vintage vloer van hoogwaardige kwaliteit naar een specialist en realiseer een compleet vintage interieur. In dit blog vertellen wij u meer over vintage vloeren en hoe u deze kunt toepassen in uw woning. Lees snel verder en ontdek meer!

De vintage vloer van hout

Houten vintage vloeren geven uw interieur een stijlvolle en warme uitstraling. De verweerde houten vloer is geïnspireerd door het buitenleven en de rust hiervan. Wanneer een houten vloer doorleefd is, ademt deze een gevoel van warmte, authenticiteit en gezelligheid. De vintage houten vloer zorgt voor een algeheel thuisgevoel. Kleedt u uw huis vervolgens aan met allerlei vintage producten, dan kunt u een geheel persoonlijke plek voor uzelf creëren. Uw vintage meubilair bevat een verhaal en daarom passen oude houten vloeren hier zo goed bij. Wanneer u pure en natuurlijke tinten voor uw woning gebruikt, heeft u een mooie basis.

Hoe een vintage vloer te combineren?

Bent u overtuigd van de schoonheid van oude vintage vloeren? Wellicht vindt u het nog lastig te bedenken hoe u deze het beste kunt combineren. Ook hiervoor hebben wij een aantal tips voor u. Een vintage vloer valt uitstekend te combineren met handgemaakte materialen, zoals een oud kussen, wollen poef of decoratie. Ook kunt u ervoor kiezen andere unieke vintage items in uw woning te plaatsen, zoals meubilair uit de jaren 50. In deze jaren zijn prachtige bijzettafels gemaakt, die mooi ogen bij een vintage vloer. Kies hierbij voor grote vetplanten om uw interieur een algehele vintage uitstraling te geven. Wenst u uw interieur rustig te houden? Kies dan voor een olijfgroene kleur op uw muur. Wilt u uw vintage vloer juist goed laten uitkomen? Ga dan voor een lichtgroene kleur. Door te spelen met uw interieur, kunt u u woning telkens een andere uitstraling geven.

Kies een unieke vintage vloer

Wenst u uw huis een complete vintage uitstraling te geven door ook een vintage vloer aan te schaffen? Benader dan eens een specialist en bekijk het ruime aanbod vintage vloeren. De vloer naar uw keuze zit er vast tussen. Start vandaag nog met een nieuwe start voor uw woning en ontdek de schoonheid van een vintage vloer!

doorangel

De leukste ideeën voor hoogslapers

Het voordeel van hoogslapers

Hoogslapers zijn ideaal wanneer u meerdere kinderen heeft die graag bij elkaar op één kamer slapen. U bespaart er ruimte door, het aanbod hoogslapers is groot en een hoogslaper geeft de kinderkamer iets bijzonders. Kinderen slapen graag in hoogslapers, omdat ze het toch wel spannend vinden om zo hoog te slapen. In dit blog leest u meer over hoe u het slapen in een hoogslaper nog leuker kunt maken voor uw kindje.

Het onderste bed leuker maken

Vaak is het zo dat er ruzie tussen kinderen ontstaat over wie er in het bovenste bed mag slapen. Het bovenste bed is nu eenmaal veel gaver. U kunt het onderste bed extra leuk maken door een mooie stof aan de onderzijde van het bovenste bed te hangen. Personaliseer de ruimte die bij het onderste bed overblijft door een boekenplankje op te hangen of een aparte ruimte voor speelgoed te creëren.

Maak een boomhut van de hoogslaper

U kunt er ook voor kiezen de hoogslaper van uw kindje tot een boomhut om te toveren. Ideaal wanneer u een woning met een hoog plafond heeft. Hiervoor heeft u veel hout nodig. Op het internet staan genoeg ideeën omtrent hoe u een boomhut voor uw kindje kunt realiseren. Gebruik de ruimte onder de hut dan als ruimte voor een kast, zet hier een bureau neer of kies ervoor een speelruimte van de ruimte onder de boomhut te maken.

Het ledikant en de hoogslaper

Heeft u twee kinderen en slaapt uw jongste kind nog in een ledikantje? Dit hoeft geen probleem te zijn. Gericht op de groei van uw kind, is dit super handig. Zorg ervoor dat u het matras en de lattenbodem uit het bed haalt en plaats het ledikantje in het ledikant van het stapelbed. Zo kunt u straks gemakkelijker overstappen op een groter bed voor uw kindje. Er hoeft geen extra ruimte gebruikt te worden en uw oudste kind behoudt zijn/haar slaapplek.

Creëer een trappetje

Wilt u een leuk trappetje creëren en tegelijkertijd extra opbergruimte hebben? Stapel kubussen op elkaar en maak zo een trappetje naar de hoogslaper. Zo hoeft u geen ladder te plaatsen en heeft uw kindje extra ruimte om zijn/haar speelgoed te bewaren.

Aan de slag met de hoogslaper

U weet nu meer over hoe u de hoogslaper van uw kindje net iets leuker kunt maken. We hopen u via dit blog voldoende inspiratie te hebben gegeven. Ga vandaag nog aan de slag met de hoogslaper van uw kindje en creëer een waar slaappaleisje!