Met deze accessoires maak jij jouw keuken helemaal af!

doorangel

Met deze accessoires maak jij jouw keuken helemaal af!

De leukste accessoires voor in de keuken

Is de keuken voor jou eigenlijk enkel een heel praktische ruimte waar je komt om je eten te bereiden? Het is erg makkelijk om ook van je keuken een plek te maken waar je graag bent, en uren lang kan doorbrengen om allerlei recepten uit te proberen. In dit artikel vertelt Angel Home Decorations jou waar je leuke accessoires voor in de keuken kunt vinden.

Ruimte maken met accessoires

Het is je misschien wel eens opgevallen dat een ruimte zonder enige aankleding zoals vazen, kussentjes en foto’s al snel saai en kil aanvoelt, en totaal niet huiselijk. Hierom is het erg belangrijk dat, wanneer je een nieuwe inrichting hebt, je deze ook voorziet van leuke accessoires. Het hebben van accessoires in een ruimte heeft verschillende positieve invloeden:

 • Een gezellige aankleding werkt sfeerverhogend.
 • Je zult je meer thuis voelen in je eigen huis.
 • Door middel van foto’s en aandenkens kun je je eigen stempel op een ruimte drukken.
 • Planten ogen gezellig maar zijn ook goed voor de frisse lucht in een ruimte.
 • Sommige vormen van aankleding kunnen ook een functie hebben, denk maar aan een klok.

Een krijtbord of whiteboard aan de muur

Een krijtbord of whiteboard is enorm leuk om in de keuken te hebben. Je kunt er recepten op schrijven of je boodschappenlijstje op noteren, of denk bijvoorbeeld aan een leuke inspirerende quote.

Zorg voor groen in de keuken

Heb je er al wel eens aan gedacht om wat kruidenplantjes in de keuken te zetten? Een paar potjes met basilicum, tijm en peterselie staan niet alleen heel gezellig, ze zijn ook nog eens heel handig om bij de hand te hebben.

Schaf opvallend servies aan

Een opvallend servies is een leuk accessoire om in je keuken te hebben. Zet het op een mooie plank of in een glazen kast als pronkstuk. Wanneer je bijvoorbeeld een kerstdiner serveert, heb je meteen een bijzonder servies om het diner op te presenteren.

doorangel

De voordelen van elektrische convectoren

Kies jij ook voor elektrische convectoren?

Ga je binnenkort verhuizen, of je woning verbouwen? Dan heb je de kans om eens kritisch te kijken naar de manier waarop je de ruimte verwarmt. Waarschijnlijk laat je namelijk zonder erbij na te denken radiatoren plaatsen. Dat is immers ‘gewoon’. Maar wij raden je aan om te kiezen voor elektrische convectoren voor het verwarmen van je woning (of je kantoor, wanneer dat aan verbouwing toe is). Wat de voordelen van elektrische convectoren precies zijn, lees je in dit blog.

Aangename verspreiding van de warmte

Ten eerste zorgen elektrische convectoren voor een verspreiding van de warmte die veel aangenamer is dan radiatoren. De radiatoren zorgen voor lokale stralingswarmte. De warmte trekt bovendien naar boven. Dat betekent dat je vooral wanneer je dicht bij de radiator staat het effect zult voelen. Convectoren zorgen voor (zoals de naam al zegt) convectiewarmte. Hierdoor is een ruimte veel sneller opgewarmd. Het zuigt koude lucht uit de ruimte en warmt deze lucht op.

Beter voor het milieu

Een tweede reden waarom je zou kiezen voor elektrische convectoren, is dat ze veel beter zijn voor het milieu (en voor de portemonnee). Ten opzichte van radiatoren verbruiken ze namelijk tot wel tien procent minder energie. Bovendien is gas een stuk schadelijker voor het milieu dan elektriciteit, en kost het bovendien meer.

Stijlvolle inrichting

De laatste reden waarom we je nog aan willen raden om voor elektrische convectoren te kiezen, is omdat het een zeer stijlvolle oplossing voor je woning is. Convectoren kunnen netjes in de vloer weggewerkt worden. Hierdoor kun je ze ook onder een raam plaatsen (een goede manier om koudeval te voorkomen). Maar een vrijstaande convector past ook perfect binnen een stijlvol interieur. Je kunt er namelijk een omkasting voor laten bouwen, waardoor hij een wordt met je inrichting. Wanneer je dit zou doen bij een radiator, zou er flink wat warmte verloren gaan. Bij convectoren is dat niet het geval.

Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor elektrische convectoren voor het verwarmen van je woning.

doorangel

Nieuwe zonwering in Veenendaal? Ontdek de showroom aan huis!

Vindt de juiste zonwering in Veenendaal

Bent u voor uw woning op zoek naar nieuwe zonwering in Veenendaal of omgeving? Maak dan kennis met de showroom aan huis! Wanneer u nieuwe zonwering wilt u uitzoeken, doet u dit het liefst bij een bedrijf dat vlak bij u in de buurt gevestigd is. Angel Home Decorations schreef al vaker over raamdecoratie als jaloezien. Maar nu hebben wij ook de ideale oplossing gevonden voor mensen die nieuwe zonwering willen kopen, maar niet te ver willen rijden. Namelijk een showroom bij u thuis voor zonwering Veenendaal. U ontdekt dan bij u thuis, op uw gemak, de verschillende mogelijkheden op het gebied van zonwering. Bent u benieuwd geworden naar dit concept? Lees dan snel verder.

Advies op maat van een specialist

Een showroom aan huis in Veenendaal is natuurlijk ideaal. U spreekt vooraf een datum en tijd af met het bedrijf en vervolgens komt er een specialist bij u langs. Deze specialist neemt alles mee wat u nodig heeft om passende zonwering uit te zoeken voor uw woning. U gaat samen met hem of haar om de tafel en bespreekt uw wensen. Waar moet de zonwering aan voldoen? En welke stijl past bij uw woning? De specialist denkt met u mee en voorziet u van advies op maat. Hij of zij heeft diverse stalen mee, zodat u direct een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

Een ruime selectie zonwering

Op het gebied van zonwering is er natuurlijk keuze genoeg. Misschien ziet u door de bomen het bos niet meer. De persoonlijk hulp van een professional is dan heel fijn. Hij bekijkt de situatie en laat zien welke typen zonwering passen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

 • Markiezen
 • Screens
 • Uitvalschermen
 • Verandazonwering
 • Zonneschermen

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de showroom aan huis? En welke bedrijven dit aanbieden in omgeving Veenendaal? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Laat bijvoorbeeld een bericht achter via het online contactformulier. Wij geven u dan graag meer informatie. Wij weten zeker dat u op deze manier de ideale zonwering in Veenendaal kunt vinden!

doorangel

Tips voor het inrichten van uw badkamer!

Een nieuwe badkamer inrichten

Bent u toe aan een compleet nieuwe badkamer in Brunssum? Wilt u hem weer eens helemaal fris inrichten? Dan bent u er misschien al achter dat deze klus nog niet zo makkelijk is als het lijkt. Het inrichten van een kleine kamer als een badkamer brengt namelijk ook wat uitdagingen met zich mee. Wij helpen u graag door het geven van tips voor het inrichten van uw badkamer in Brunssum!

Inrichten van de kleine ruimte

Zoals gezegd is het inrichten van een kleine ruimte als de badkamer zeker geen eenvoudige opgave. U wilt namelijk voorkomen dat de kamer er rommelig uit komt te zien. Wij raden u aan om te kiezen voor lichte kleuren in de badkamer. Zo zorgt u ervoor dat het geheel er wat ruimtelijker uit komt te zien. Door genoeg opbergruimte toe te passen, blijft er minder rommel in de badkamer slingeren. Ook is ons advies om te kiezen voor zwevende badkamermeubels, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte.

Kies een specifieke stijl

Wanneer u een nieuwe badkamer leuk wilt inrichten, is het belangrijk om keuzes te maken. Er zijn waarschijnlijk elementen van verschillende stijlen die u erg leuk vindt, maar door ze te combineren wordt het geheel vaak druk en rommelig. Daarom raden we u aan om een specifieke stijl te kiezen, en u bij het inrichten van de badkamer hier ook aan te houden. Op die manier zorgt u ervoor dat de badkamer ook echt een geheel vormt, en dat alles bij elkaar past.

Volg ook in de badkamer de laatste trends

Het kiezen van een bepaalde stijl sluit nog niet uit dat u geen gebruik kunt maken van de laatste trends op het gebied van inrichting. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige mozaïek wand. Ook kunt u de ‘natuurtrend’ toepassen in uw badkamer door leuke planten te plaatsen. Zorg er dan wel voor dat u planten neerzet die goed tegen vocht kunnen.

Gaat u uw badkamer opnieuw inrichten in Brunssum? Wij zijn heel benieuwd hoe het is geworden, en of onze tips u geholpen hebben. Laat een reactie achter!

doorangel

Zomerse raamdecoratie? Ga voor jaloezieën!

Zomerse jaloezieën toepassen in huis

Nu de zomer is begonnen gaan we op zoek naar manieren om het lekker koel te houden binnen. Angel Home Decorations helpt u graag en geeft u een aantal tips. In dit blog focussen wij ons op de prachtige jaloezieën. Dit type raamdecoratie is namelijk ideaal voor de zomer. Wilt u de zon naar binnen laten? Dan kunt u ze gemakkelijk naar boven optrekken. De zon en zijn warmte tegenhouden of meer privacy creëren? Dan kunt u lamellen helemaal laten zakken en dicht doen. In dit blog vertellen wij u meer over de verschillende soorten van deze raamdecoratie en de voordelen. Lees snel verder voor meer informatie.

Het verschil tussen horizontale en verticale jaloezieën

Bij een specialist in raamdecoratie kunt u meestal kiezen uit horizontale en verticale jaloezieën. Het verschil tussen deze twee soorten raamdecoraties is de stand van de lamellen. Bij de horizontale versie liggen de lamellen, u raadt het al, horizontaal. Bij de verticale variant zijn de lamellen staand of verticaal. Dit geeft de raamdecoratie direct een andere uitstraling. Bekijk op internet eens de verschillen qua uiterlijk en kijk welk type u het meest aanspreekt.

De voordelen van jaloezieën

Jaloezieën zijn heel goed op maat te maken. Ze zijn daarom ook geschikt voor ieder raam. Heeft uw raam een aparte vorm? De verticale variant kan vrijwel altijd geplaatst worden. Wat betreft de bediening zijn er ook genoeg mogelijkheden. Vaak wordt er gekozen voor bediening met een koord, maar u kunt bij veel aanbieders ook gaan voor LiteRise®. Kijk welke type bediening uw voorkeur heeft.

Kom langs in onze showroom

Meer weten over de verschillende voordelen en mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie? Bezoek dan een specialist in raamdecoratie die u verder kan helpen. Ga om de tafel zitten en bekijk de verschillende materialen, texturen en kleuren. Ga bijvoorbeeld voor hout, aluminium of stof. Wij weten dan zeker dat u ontzettend veel plezier zult hebben van uw jaloezieën deze zomer!

doorangel

Reparatie van natuursteen vloeren

Natuursteen reparatie, een wereld van verschil

Er wordt veel gezegd en geschreven over natuursteen en het onderhoud van natuursteen. Wie denkt dat natuursteen vloeren een leven lang meegaan, kan bedrogen uitkomen als hij of zij daarbij ook denkt dat het regelmatig onderhouden of reparatie van natuursteen vloeren niet nodig is. Ook al suggereert de naam anders; een natuursteen vloer is niet zo hard dat hij niet of nauwlijks beschadigt. In de loop van de jaren ontstaan er echt wel putjes, krasjes of gaten in natuursteen vloeren. Natuursteen reparatie zorgt ervoor dat uw vloer weer jaren mee kan.

Behandelen van natuursteen

Er is een verschil tussen het reparen van natuursteen en het behandelen van natuursteen. Wat houdt het behandelen van natuursteen in? Sommige bedrijven behandelen alleen natuursteen. Bij behandelingen wordt de vloer alleen gekristalliseerd. Dan worden zeer ondiepe krasjes minder zichtbaar gemaakt en de glans van de vloer wordt weer hersteld. Dit betekent ook dat de vloer na enige tijd weer een nieuwe behandeling nodig heeft. Soms is natuursteen reparatie nodig.

Natuursteen reparatie

Wat is dan natuursteen reparatie en waarin verschilt het met natuursteen onderhoud? Bij de reparatie van natuursteen vloeren, wordt de vloer grondig aangepakt. De vloer wordt geschuurd, gezoet, gepolijst én geïmpregneerd. Dat houdt in: beschadigingen worden uit het steen geschuurd. Vervolgens wordt met het zoeten en polijsten de glans en de eventuele hoogglans teruggebracht in de vloer. Tot slot wordt de vloer behandeld met een beschermingsmiddel tegen vet, vuil en vocht. Er worden veel verschillende technieken gecombineerd voor een complete oplossing. Kortom, met natuursteen reparatie heeft u een meer langdurige oplossing voor uw vloer dan met alleen het onderhoud van natuursteen.

Kosten van natuursteen reparatie

Het repareren van natuursteen is uiteraard arbeidsintensiever dan het onderhoud van natuursteen. U snapt dat hierdoor de kosten ook iets hoger liggen. Maar bij reparatie van uw natuursteen vloer bent u wel verzekerd van een meer langdurige oplossing. Bij een onderhoudsbehandeling bent u dat niet. Onderhoud is gemiddeld eens in de drie jaar nodig. Aan u de keuze. Neem voor meer tips over vloeren en interieur gerust contact met ons op.

doorangel

Zo pas je antieke bouwmaterialen toe in je interieur

Antieke bouwmaterialen toepassen in je interieur

Heb jij al antiek in huis? Antiek is namelijk weer helemaal in! We zien dat mensen het steeds leuker vinden om antiek te mixen met nieuwe items in hun interieur. Angel Home Decorations voorziet je uiteraard van de leukste trends en tips op interieurgebied. Daarom geven we je in dit blog meer informatie over antiek toepassen in je woning. Waarom is antiek in populariteit gestegen? Waar kun je terecht voor antieke meubels en bouwmaterialen? En hoe mix je antiek met nieuwe meubels? Je leest het allemaal hier!

Antiek is duurzaam!

Wist je dat antiek heel duurzaam is? Het zijn namelijk oude kunst-, sier- en gebruiksvoorwerpen die een nieuw leven krijgen. De duurzaamheid van antiek is ook een van de grootste redenen dat antiek de laatste tijd zo populair is. Duurzaamheid is een hot topic geworden. Steeds meer mensen gaan hun best doen om een steentje bij te dragen aan een groenere en duurzamere toekomst. Antiek past uitstekend bij dit idee. We hergebruiken oude voorwerpen van vroeger in ons nieuwe en moderne interieur voor een bijzondere touch.

Vind de mooiste antieke stukken

Ben je op zoek naar mooie antieke stukken om te verwerken in je interieur? Dan is het handig om te weten waar je moet zijn. Wij raden aan om langs te gaan bij een verkooppunt van oude bouwmaterialen of een kringloopwinkel bij jou in de buurt. Het is verstandig om van tevoren niet te veel verwachtingen te hebben. Ga niet op zoek naar één specifiek item, want dan is er een grote kans dat je het niet gaat vinden. Antieke meubels zijn unieke stukken en dat maakt het ook zo bijzonder.

Tips voor antiek toepassen

Hoe kun je antiek toepassen in je moderne woning? Het is uiteraard niet nodig om je huis volledig vol te zetten met antiek. Je kunt er beter voor kiezen om nieuwe meubels te combineren met oude stukken. Dit zorgt voor een hele mooie mix. Kies bijvoorbeeld voor een bijzonder antiek kastje in je woonkamer of hal, of ga voor een spectaculaire antieke spiegel of woonaccessoire. Zo maak je je interieur helemaal eigen!

Neem contact met ons op

Wij van Angel Home Decorations hopen dat we je met dit blog hebben kunnen inspireren om met antieke bouwmaterialen aan de slag te gaan. Heb je nog vragen of tips? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Laat ons het resultaat zien! Wij zijn namelijk erg benieuwd!

doorangel

Traprenovatie? Goed idee!

Wat is een traprenovatie?

Vindt u uw trap niet mooi meer, of is uw trap beschadigd? Dan is het hoog tijd voor een traprenovatie! Een traprenovatie kan op verschillende manieren gedaan worden. U kunt uw trap met bijvoorbeeld tapijt, laminaat, pvc of vinyl bekleden. Maak uw oude en beschadigde trap weer als nieuw! Benieuwd naar de redenen voor een traprenovatie? Lees dan snel verder!

Redenen voor een traprenovatie

Een traprenovatie is nodig als uw trap bijvoorbeeld niet veilig is. Veel ongelukken in huis gebeuren wanneer iemand van de trap valt, en dat wilt u natuurlijk niet hebben! Met een traprenovatie kunt u uw trap weer helemaal veilig maken. Ook als u gewoon toe bent aan iets nieuws in huis, is een traprenovatie een goede optie. Een nieuwe trap met mooie verlichting, functionele trapleuningen en een passende stijl heeft meerwaarde voor uw huis, maar natuurlijk ook voor u. Is uw trap dus versleten, beschadigd of niet mooi meer? Een traprenovatie doet wonderen. Laat u inspireren en maak uw trap weer als nieuw!

Een trap bekleden

U kunt uw trap met verschillende materialen bekleden, waarbij elk materiaal andere voordelen heeft. Bij een laminaat traprenovatie wordt het laminaat op de bestaande traptreden gelegd, dit geeft een strak effect. Laminaat is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en tinten en is onderhoudsvriendelijk. Ook tapijt traprenovatie is mogelijk bij ons. Als u kiest voor een tapijt traprenovatie, heeft u de keuze uit veel kleuren. Het grote voordeel van tapijt op uw trap is dat al het geluid gedempt wordt. Daarnaast voelt tapijt lekker zacht en het is ook de ideale oplossing als u de oude of kapotte traptreden wilt camoufleren. Een traprenovatie met pvc is ook zeer makkelijk schoon te houden en is bovendien krasvast.

Schakel een specialist in!

Het is zeer aan te raden om een specialist in te schakelen voor een traprenovatie. Vakmensen zorgen ervoor dat u een perfect afgewerkte trap krijgt, binnen een korte tijd. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de traprenovatie. Voor inspiratie kunt u uiteraard op de website van Angel Home Decoration terecht! Laat u adviseren en zorg ervoor dat u uw traprenovatie door een specialist laat uitvoeren!

doorangel

Tips voor het toepassen van buitendeurbeslag in ouderwetse stijl

Maak uw interieur af met buitendeurbeslag in ouderwetse stijl

Heeft u een prachtige klassiek of landelijk interieur? En wilt u graag de puntjes op de i zetten? Dan is dit blog precies wat u zoekt! Wij van Angel Home Decorations vertellen u namelijk meer over ouderwets binnen- en buitendeurbeslag. Dit deurbeslag is gemaakt van prachtige materialen en hebben klassieke vormen die uw interieur complementeren. in dit blog schrijven wij over de verschillende mogelijkheden op het gebied van binnen- en buitendeurbeslag in ouderwetse stijl en de verschillende materialen die daarvoor worden gebruikt. Bent u benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Verschillende soorten deurbeslag

Ouderwets deurbeslag is bij een specialist te verkrijgen in heel veel soorten en maten. Wij zetten een aantal mogelijkheden voor u op een rij:

 • Deurknoppen
 • Deurkloppers
 • Deurbellen
 • Brievenbuskleppen
 • Huisnummers
 • U kunt dit deurbeslag bestellen in klassieke vormen met mooie versieringen, maar u kunt ook gaan voor een meer moderne uitvoering met een strakke vorm. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

  Het materiaal van het binnen- en buitendeurbeslag

  Deurbeslag heeft vaak flink wat te verduren van invloeden van buitenaf. Regen, wind en intensief gebruik eisen hun tol. Het is daarom van groot belang dat het van sterk materiaal gemaakt wordt. Klassieke materiaalsoorten die daarom vaak worden gebruikt zijn messing, brons, gietijzer en smeedijzer. Deze materialen zijn niet alleen heel sterk, maar hebben ook die bijzondere, authentieke look.

  Neem contact op voor tips of advies

  Wilt u graag deurknoppen, deurkloppers of brievenbuskleppen bestellen met die mooie nostalgische look? Ga dan op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in dit type producten. Zij kunnen u echte topkwaliteit leveren die nog jarenlang meegaat. Voor meer informatie of tips kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Wij sturen zo snel mogelijk een bericht naar u terug en voorzien u eventueel van advies op maat.

doorangel

Laminaat leggen in Purmerend? Bekijk de voordelen!

Laminaat leggen in Purmerend

Wilt u graag laminaat leggen in uw huis in Purmerend? Dat is een heel goed idee! Als u op zoek bent naar een vloer die onderhoudsvriendelijk is en er goed uit ziet, kiest u natuurlijk voor laminaat in Purmerend. De gladde kunststof vloer heeft de uitstraling van een houten vloer. In welke ruimte u ook een nieuwe vloer wilt, laminaat is altijd een goede optie. Meer weten over laminaat? Lees dit blog en laat u inspireren!

Wat is laminaat?

Laminaat is één van de populairste vloersoorten en bestaat uit vier lagen. Eerst komt de toplaag die bovenop zit, die geeft sterkte vanaf de bovenkant. De toplaag is bestand tegen hitte en slijtage en is zo gemaakt dat de kleur van het laminaat mooi blijft. In sommige toplagen zitten nog wat extra materialen, om bijvoorbeeld een realistische houtstructuur mee te geven. De tweede laag is de dessinlaag, of eigenlijk het printje van het laminaat, bijvoorbeeld hout. Daarna komt de dikke HDF laag; deze laag zorgt ervoor dat het laminaat sterk is. Het onderste gedeelte van het laminaat is de dragerlaag die ervoor zorgt dat vocht van onderaf wordt tegengehouden. Ga altijd eerst op zoek naar een specialist en kies laminaat dat bij u past!

De voordelen

Heeft u weleens gehoord van kliklaminaat? De naam zegt het al, het zogenoemde kliklaminaat is makkelijk neer te leggen. Dit komt doordat kliklaminaat lijmvrij aan elkaar gelegd wordt, en dat is tijdsbesparend! Welk laminaat u ook kiest, de vloer heeft een aantal voordelen. Bent u benieuwd naar de voordelen van laminaat? Wij zetten ze voor u op een rijtje:

 • Duurzame koop, laminaat vloeren gaan lang mee
 • Het is gemakkelijk te plaatsen
 • Onderhoudsvrij en makkelijk schoon te houden
 • Kleurvast

Vind een specialist!

Welk laminaat u ook wilt, het is altijd verstandig om de vloer te laten leggen door een specialist. Het kliklaminaat heeft vooruitgang geboekt in de afgelopen jaren en heeft een hoge kwaliteit. Als u in uw huis in Purmerend laminaat wilt laten leggen, moet de ondergrond helemaal egaal zijn. Dit betekent dat eventuele tegels of bijvoorbeeld tapijt verwijderd moeten worden. U wilt natuurlijk niet dat er bobbels in het laminaat zitten of dat er vocht tussen het laminaat en de ondergrond zit. Schakel daarom een specialist in en laat uw laminaat in Purmerend vakkundig plaatsen!