De winkel voor jouw landelijke badkamer

doorangel

De winkel voor jouw landelijke badkamer

Dit heb je nodig voor een landelijke badkamer

Zit je eraan te denken je badkamer te renoveren? Overweeg je daarbij voor een geheel andere stijl te gaan zoals een landelijke badkamer? Wat een goed idee! Landelijke badkamers zijn mooi omdat ze veel vrijheid bieden in hoe je deze in kunt richten. In dit blog lees je alvast wat tips ter inspiratie. We wensen je alvast veel succes en plezier toe met jouw landelijke badkamer.

De kenmerken van een landelijke badkamer

Je kunt je badkamer op veel manieren landelijk maken. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een modern, losstaand bad met rieten manden als accessoires erbij. Je kunt het ook klassieker maken door voor een bad te gaan dat op losse poten staat. Je kunt dit combineren met klassieke oude kranen en houten meubilair. Zo maak je het wat ouderwets en rustieker.

Landelijk meubilair

Door de juiste meubels te kiezen, kun je je badkamer écht landelijk maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een badkamerkast of een onderkast van een robuuste houtsoort met ouderwetse handgrepen. Voor een echte klap op de vuurpijl, kun je gaan voor kastjes met gekaderde deuren en fronten met kraaldelen. Je kunt je badkamer verder decoreren met een houten spiegel en ouderwetse handdoekringen om het af te maken.

Landelijk met een moderne twist

Is een klassieke landelijke badkamer te ouderwets voor jouw smaak? Dat is geen probleem! Landelijk kun je gerust met modern combineren. Zo kun je bijvoorbeeld prima een modern ingebouwd bad hebben, maar daarnaast wel mooie, strakke houten onderkastjes hebben onder je wastafel. Zo combineer je moderne elementen zoals strakke witte tegels en glazen douchewanden eenvoudig met landelijke elementen zoals houten kastjes, handdoekringen en houten spiegels.

Landelijke badkamermeubels voor iedereen

Het fijne van landelijke badkamermeubels is dat deze in diverse winkels makkelijk te vinden zijn voor eerlijke prijzen. Hopelijk heeft dit blog je geïnspireerd om op zoek te gaan naar de juiste badkameraccessoires voor jou! Behoefte aan meer tips? Neem dan gerust contact met ons op.

Over de auteur

angel administrator

Geef een reactie