if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } Inspiratie voor je thuiswerkplek - Angel Home Decorations

Inspiratie voor je thuiswerkplek

doorangel

Inspiratie voor je thuiswerkplek

Iedereen die thuis werkt heeft het dilemma wel eens gehad: ga ik werken aan tafel of ga ik met mijn laptop op de bank liggen? Hoewel je veel productiever bent aan een tafel of bureau, is er voor de bank ook veel te zeggen. Maar om thuis echt productief te zijn, is het verstand om een plek te creëren waar je niet snel afgeleid wordt. Denk hierbij aan een leegstaande logeerkamer of zolder. Waar ook aan gedacht moet worden, zijn de arboregels. Deze gelden namelijk thuis ook en hier kan op gecontroleerd worden. Dus zorg voor ergonomisch verantwoord meubilair en apparatuur, zoals bijvoorbeeld verlichting.

Wat heeft u nodig om thuis te werken?

Wanneer je beschikt over de nodige ruimte om thuis te werken, dan moet je zorgen voor het juiste meubilair. Denk aan een goed bureau en een bijbehorende bureaustoel. Deze moeten beide ergonomisch verantwoord zijn. Let bij het kopen van een bureau ook op de grootte. Heb je bij je werk genoeg aan een laptop of heb je behoefte aan PC met een extra scherm? Verder is het van belang om genoeg opbergruimte te hebben. Een opgeruimde werkkamer werkt immers het beste en geeft meer rust. Ook is het belangrijk om voldoende licht in de kamer te hebben. Wanneer een kamer slecht verlicht is, kan je sneller last krijgen van je ogen. Kortom het is nogal wat als je thuis gaat werken en daar een geschikte ruimte voor gaat inrichten. En dan is er nog niet gesproken over bijkomende zaken als een printer, een goede netwerkverbinding of een telefoonaansluiting en de inrichting van de werkruimte.

Het is belangrijk dat je je goed laat adviseren over de meubels die je gebruikt voor de inrichting van je werkruimte. Hiervoor kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij sturen je dan zo snel mogelijk tips, maar je bent natuurlijk ook altijd welkom in de winkel van Angels Home Decorations om de nodige inspiratie op te doen.

Over de auteur

angel administrator