if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } De leukste ideeën voor hoogslapers - Angel Home Decorations

De leukste ideeën voor hoogslapers

doorangel

De leukste ideeën voor hoogslapers

Het voordeel van hoogslapers

Hoogslapers zijn ideaal wanneer u meerdere kinderen heeft die graag bij elkaar op één kamer slapen. U bespaart er ruimte door, het aanbod hoogslapers is groot en een hoogslaper geeft de kinderkamer iets bijzonders. Kinderen slapen graag in hoogslapers, omdat ze het toch wel spannend vinden om zo hoog te slapen. In dit blog leest u meer over hoe u het slapen in een hoogslaper nog leuker kunt maken voor uw kindje.

Het onderste bed leuker maken

Vaak is het zo dat er ruzie tussen kinderen ontstaat over wie er in het bovenste bed mag slapen. Het bovenste bed is nu eenmaal veel gaver. U kunt het onderste bed extra leuk maken door een mooie stof aan de onderzijde van het bovenste bed te hangen. Personaliseer de ruimte die bij het onderste bed overblijft door een boekenplankje op te hangen of een aparte ruimte voor speelgoed te creëren.

Maak een boomhut van de hoogslaper

U kunt er ook voor kiezen de hoogslaper van uw kindje tot een boomhut om te toveren. Ideaal wanneer u een woning met een hoog plafond heeft. Hiervoor heeft u veel hout nodig. Op het internet staan genoeg ideeën omtrent hoe u een boomhut voor uw kindje kunt realiseren. Gebruik de ruimte onder de hut dan als ruimte voor een kast, zet hier een bureau neer of kies ervoor een speelruimte van de ruimte onder de boomhut te maken.

Het ledikant en de hoogslaper

Heeft u twee kinderen en slaapt uw jongste kind nog in een ledikantje? Dit hoeft geen probleem te zijn. Gericht op de groei van uw kind, is dit super handig. Zorg ervoor dat u het matras en de lattenbodem uit het bed haalt en plaats het ledikantje in het ledikant van het stapelbed. Zo kunt u straks gemakkelijker overstappen op een groter bed voor uw kindje. Er hoeft geen extra ruimte gebruikt te worden en uw oudste kind behoudt zijn/haar slaapplek.

Creëer een trappetje

Wilt u een leuk trappetje creëren en tegelijkertijd extra opbergruimte hebben? Stapel kubussen op elkaar en maak zo een trappetje naar de hoogslaper. Zo hoeft u geen ladder te plaatsen en heeft uw kindje extra ruimte om zijn/haar speelgoed te bewaren.

Aan de slag met de hoogslaper

U weet nu meer over hoe u de hoogslaper van uw kindje net iets leuker kunt maken. We hopen u via dit blog voldoende inspiratie te hebben gegeven. Ga vandaag nog aan de slag met de hoogslaper van uw kindje en creëer een waar slaappaleisje!

Over de auteur

angel administrator