if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } Een vintage vloer? Helemaal van deze tijd! - Angel Home Decorations

Een vintage vloer? Helemaal van deze tijd!

doorangel

Een vintage vloer? Helemaal van deze tijd!

Een vintage vloer voor een stijlvolle uitstraling

Vintage is helemaal van deze tijd. Zowel qua interieur als kledingstijl. Vintage is ook wel een chique woord voor tweedehands. U geeft oude interieurartikelen of kleding een nieuw leven en bent hiermee ook duurzaam bezig. Een vintage vloer kan uw woning een geheel eigen, stijlvolle uitstraling geven. Ga voor een (houten) vintage vloer van hoogwaardige kwaliteit naar een specialist en realiseer een compleet vintage interieur. In dit blog vertellen wij u meer over vintage vloeren en hoe u deze kunt toepassen in uw woning. Lees snel verder en ontdek meer!

De vintage vloer van hout

Houten vintage vloeren geven uw interieur een stijlvolle en warme uitstraling. De verweerde houten vloer is geïnspireerd door het buitenleven en de rust hiervan. Wanneer een houten vloer doorleefd is, ademt deze een gevoel van warmte, authenticiteit en gezelligheid. De vintage houten vloer zorgt voor een algeheel thuisgevoel. Kleedt u uw huis vervolgens aan met allerlei vintage producten, dan kunt u een geheel persoonlijke plek voor uzelf creëren. Uw vintage meubilair bevat een verhaal en daarom passen oude houten vloeren hier zo goed bij. Wanneer u pure en natuurlijke tinten voor uw woning gebruikt, heeft u een mooie basis.

Hoe een vintage vloer te combineren?

Bent u overtuigd van de schoonheid van oude vintage vloeren? Wellicht vindt u het nog lastig te bedenken hoe u deze het beste kunt combineren. Ook hiervoor hebben wij een aantal tips voor u. Een vintage vloer valt uitstekend te combineren met handgemaakte materialen, zoals een oud kussen, wollen poef of decoratie. Ook kunt u ervoor kiezen andere unieke vintage items in uw woning te plaatsen, zoals meubilair uit de jaren 50. In deze jaren zijn prachtige bijzettafels gemaakt, die mooi ogen bij een vintage vloer. Kies hierbij voor grote vetplanten om uw interieur een algehele vintage uitstraling te geven. Wenst u uw interieur rustig te houden? Kies dan voor een olijfgroene kleur op uw muur. Wilt u uw vintage vloer juist goed laten uitkomen? Ga dan voor een lichtgroene kleur. Door te spelen met uw interieur, kunt u u woning telkens een andere uitstraling geven.

Kies een unieke vintage vloer

Wenst u uw huis een complete vintage uitstraling te geven door ook een vintage vloer aan te schaffen? Benader dan eens een specialist en bekijk het ruime aanbod vintage vloeren. De vloer naar uw keuze zit er vast tussen. Start vandaag nog met een nieuwe start voor uw woning en ontdek de schoonheid van een vintage vloer!

Over de auteur

angel administrator