Verhuizen naar het buitenland? Laat uw inboedel opkopen!

doorangel

Verhuizen naar het buitenland? Laat uw inboedel opkopen!

Dit is de oplossing voor als u gaat emigreren

Bent u van plan te verhuizen naar het buitenland voor werk? Of gaat u misschien wel voor langere tijd op reis? Dan vraagt u zich natuurlijk af wat u moet doen met uw meubels en andere inboedel. Dan is opkopen van uw inboedel de oplossing. Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die een samenwerking hebben met goede doelen. Op die manier kunnen uw spullen een tweede leven krijgen. Om welke spullen het ook gaat, van textiel en kleding tot aan meubels en dure antiek. Uw spullen verkopen op een site als marktplaats is verleden tijd. In dit blog leggen we je alles uit inboedel inkopen bij een professioneel bedrijf in woningontruiming.

Zo bespaart u een hoop tijd en energie

Wanneer u zelf spullen gaat verkopen, kost dit vaak veel tijd en energie. Ook krijgt u misschien niet al uw inboedel verkocht. Bij een professionele organisatie in woningontruiming gaan bijvoorbeeld textiel en kleding vaak naar het Leger des Heils. Andere spullen als serviesgoed, mobiele telefoons en meubels gaan regelmatig naar zorginstellingen, studenten, jeugdopvang, kringlooporganisaties en andere charitatieve instellingen. Bijzonder antiek in huis? Laat in dat geval uw goederen taxeren en naar een veiling of inkoper brengen. Zo komt u niet alleen eenvoudig van uw spullen af maar maakt u ook nog andere mensen blij. Alles regelen voor je nieuwe woonplek kost immers al genoeg tijd. Kortom, inboedel opkopen is de ideale oplossing!

De voordelen van inboedel opkopen

Wanneer u een bedrijf inschakelt om uw inboedel op te kopen, kunt u zich op deze manier geheel bezig houden met het regelen van uw visum, verzekeringen en verklaringen. Ook bij een verhuizing binnen Nederland door bijvoorbeeld een scheiding of overlijden biedt een organisatie in woningontruiming uitkomst. Of u nu geheel of gedeeltelijk uw inboedel laat opkopen, u profiteert altijd van verschillende voordelen als:

  • Besparing op afval-/ stortkosten
  • Een mooie prijs van uw overgebleven inboedel
  • U hoeft zelf uw inboedel niet weg te brengen
  • De gehele ontruiming wordt van A tot Z geregeld

Schakel direct een woningontruimer in en laat uw inboedel opkopen

Woon je op dit moment nog in Nederland maar ga je binnenkort verhuizen naar het buitenland? Of heeft u te maken met een andere situatie waarbij u van de inboedel af wilt? Bespaar uzelf dan onnodige kosten, tijd en energie. Een betrouwbaar bedrijf in woningontruiming haalt de inboedel bij u thuis op, slaat deze tijdelijk op in een opslagruimte of verhuist het naar een ander adres. Laat de zorg uit handen nemen en kies voor een inboedel opkoper.

Over de auteur

angel administrator