if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } Deurbeslag in klassieke stijl voor meer sfeer en karakter - Angel Home Decorations

Deurbeslag in klassieke stijl voor meer sfeer en karakter

doorangel

Deurbeslag in klassieke stijl voor meer sfeer en karakter

Klassiek deurbeslag, verrassend mooie details

Er zijn veel manieren om uw woning in te richten. Meubels en muurbekleding zijn grote elementen die een woning een bepaalde stijl geven. Maar juist de kleinere details maken het een geheel. Met mooi deurbeslag maakt u de woning helemaal af. De mogelijkheden van klassiek deurbeslag kunt u in een speciaalzaak bekijken om een goed beeld te krijgen. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een Victoriaanse, Oud-Nederlandse of een koninklijke stijl. Wat u maar wenst. Natuurlijk zijn de elementen verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen in brons, zilver of chroom.

Gedetailleerde buitendeuren

Uw gevel en voordeur zijn het visitekaartje van uw woning. Door de deuren in dezelfde stijl als de rest van uw woning te beslaan, maakt u er één geheel van. Met klassiek deurbeslag kunt u alle kanten op. Een mooie klink, brievenbus of huisnummer zet de toon. U heeft een ruime keuze in kleuren en materialen die goed aansluiten bij de rest van het interieur. Naast de functionele zaken zoals deurknoppen, bellen en huisnummers, kunt u de deuren ook nog verfraaien met extra details. Bijvoorbeeld met rozetten of roosters op de deuren. Of wat dacht u van een ouderwetse deurklopper? Het voordeel van deze klassieke deurbeslagen is dat ze voorzien zijn van de kwaliteit van nu en daarmee weer jaren mee gaan.

Enorm aanbod in deurbeslag

Of u nu een mooie boerderij bewoont, een moderne woning of een herenhuis, er zijn zoveel opties als het gaat op deurbeslag dat u verbaasd zal staan. Wilt u een koperkleurige deurknop of een metalen brievenbus. Een huisnummer in sierlijke klassieke cijfers of liever een wat strakkere vormgeving, zoals in de jaren 40? Het zijn de kleine details die maken dat uw woning een passend geheel wordt.

Binnen en buiten

Niet alleen de voordeur is in de gewenste stijl aan te passen. U kunt de deuren binnenshuis ook aanpassen om de stijl door te trekken. Als u bijvoorbeeld een landelijke sfeer wilt creëren of een meer klassieke stijl met sierlijke krullen of bloemen. Maar niet al het klassieke deurbeslag is sierlijk. Ook strakke ontwerpen behoren tot het klassieke beslag, net zoals bijvoorbeeld de typische klinken uit de jaren 40 met porseleinen grepen.

Uw woning zoals u het wenst

Klassiek deurbeslag beslaat een breed scala aan materialen, stijlen en kleuren. Daarmee zijn er meer dan genoeg mogelijkheden binnen de klassieke deurbeslagen voor iedereen. Het is misschien lastig om een keuze te maken, omdat het aanbod zo divers is. Gelukkig zijn er dan speciaalzaken waar u advies kunt inwinnen over klassiek deurbeslag. Zij kunnen u helpen om uw woning helemaal in de gewenste stijl, zoals nostalgisch of vintage, te krijgen.

Over de auteur

angel administrator