if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } Begin de lente met nieuwe raamdecoratie - Angel Home Decorations

Begin de lente met nieuwe raamdecoratie

doorangel

Begin de lente met nieuwe raamdecoratie

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie

De lente staat voor de deur en bij veel mensen begint het een beetje te kriebelen. We willen graag het een en ander in het huis aanpakken, zodat het interieur helemaal lenteproof is. Wil je echt een verschil maken? Dan raden wij aan om nieuwe raamdecoratie aan te schaffen! Met nieuwe nieuwe raamdecoratie kun je de uitstraling van je interieur compleet veranderen. Wij van Angel Home Decorations zijn in de blog voor je op zoek gegaan naar een aantal soorten raamdecoratie die helemaal aansluiten bij het lentegevoel. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Maak kennis met inbetweens

Wanneer de lente aanbreekt kunnen we weer genieten van de zon die met zijn warme stralen in onze woonkamer schijnt. Uiteraard zijn die zware, donkere overgordijnen dan geen goed idee. Kies liever voor een type raamdecoratie die het gevoel van de lente weerspiegeld en het zonlicht doorlaat. Inbetweens zijn dan ideaal. Dit type raamdecoratie zit tussen de vitrage en het gordijn in. Inbetweens brengen veel sfeer in je woonkamer en zijn in vrijwel iedere interieur te combineren. Meer weten over dit type inbetweens? Ga dan langs bij een bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in raamdecoratie en ontdek de mogelijkheden op het gebied van stoffen.

Lichtdoorlatende vitrages

Een ander type licht- en luchtdoorlatende raamdecoratie die heel goed past bij het lentegevoel is de vitrage. Je kunt vitrage herkennen aan de dunne stoffen die veel licht en lucht doorlaten. Ze zorgen voor meer privacy in huis en brengen veel sfeer. Welke interieurstijl heb jij in huis? Of dat je nu een klassiek, modern, vintage of landelijk interieur hebt, vitrages passen vrijwel altijd. Vitrages kunnen uitgevoerd worden in heel veel verschillende stoffen. Van een patroon met kleur tot neutraal wit, het is allemaal mogelijk!

Neem contact op met de specialist

Wil je de lente omarmen en zoek je raamdecoratie die daar perfect op aansluit? Dan zijn vitrages of inbetweens zeker wat voor jou. Ga op zoek naar een bedrijf bij jou in de buurt dat is gespecialiseerd is in raamdecoratie en ontdek de verschillende stoffen en manieren van ophangen.

Over de auteur

angel administrator

Geef een reactie