if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } Een kleine woonkamer inrichten met een hoekbank - Angel Home Decorations

Een kleine woonkamer inrichten met een hoekbank

doorangel

Een kleine woonkamer inrichten met een hoekbank

Een kleine woonkamer en toch een hoekbank? Dat kan gewoon!

Bij Angel Home Decorations zijn wij gek op interieur. Wij vinden dat er geen ruimte te klein is om deze toch stijlvol in te richten. De laatste jaren willen steeds meer mensen een mooie hoekbank in hun interieur. Ook in een kleine woonkamer is het mogelijk om een hoekbank te plaatsen. In dit blog vertellen wij hoe je een kleine woonkamer mooi kunt inrichten, mét hoekbank!

Grote meubels in een kleine ruimte

Veel mensen hebben de neiging om een kleine ruimte vol te zetten met kleine meubels. Door het plaatsen van grotere meubels, zoals een hoekbank, oogt je interieur juist veel ruimtelijker. Kies dus voor een lekkere hoekbank en een groot kunstwerk. Kasten en andere opbergmogelijkheden kun je daarentegen beter wat kleiner houden, zodat ze je ruimte niet overnemen. Grote en robuuste meubels passen dus prima in een kleine woonkamer, kies voor een hoekbank met pootjes om je zithoek nog ruimer te laten lijken.

Gebruik lichte kleuren in je interieur

Lichte kleuren laten je kamer groter lijken. Bovendien weerkaatsen deze kleuren het licht, zodat het lijkt alsof er meer zonlicht de ruimte binnenstroomt. Kies ook voor je hoekbank een lichte kleur, zodat deze minder robuust lijkt. Materialen zoals glas en metaal doen het ook erg goed binnen het interieur van een kleine woonkamer.

Gebruik de wanden

Wanneer je een klein woonoppervlak hebt in je woonkamer, dan is het handig om gebruik te maken van de muren. Bovendien ziet het er rommelig uit als er veel spullen op de vloer staan. Maak gebruik van kastjes die je aan de muur kunt ophangen om minder mooie items in op te bergen. Een spiegel aan de wand zal je woonkamer optisch groter laten lijken. Door de hoogte in te werken met hoge, smalle kasten, posters en gordijnen, leg je de nadruk op de lengte van je muren in plaats van de breedte.

Over de auteur

angel administrator

Geef een reactie