Restyle je kamer met mozaïek wandbekleding

doorangel

Restyle je kamer met mozaïek wandbekleding

Mozaïek wandbekleding is een waar kunstwerk aan de muur

U denkt bij mozaïek misschien in eerste instantie aan kunst. We kunnen tal van voorbeelden noemen van de prachtige wanden en vloeren van mozaïek, of hele kunstwerken die met tegels gemaakt zijn. Bij Angel Home Decorations denken we meteen aan Park Güell in Barcelona, met de gave kunstwerken van Gaudí. Deze kunstzinnige sfeer kunt u ook in uw woonkamer toepassen met wandbekleding van mozaïek. We vertellen in dit blog meer over mozaïek wandbekleding!

Mozaïek wandbekleding van verschillende materialen

Mozaïek wordt al eeuwen als wandbekleding gebruikt. De eerste wanden dateren uit 3000 voor Christus en waren gemaakt van klei. De Grieken gebruikten als eerste mozaïek in verschillende kleuren om hun muren mee te versieren. Tegenwoordig wordt voor mozaïek meestal glas en keramiek gebruik, maar ook hout en natuursteen zijn in opkomst. We zien dat de mozaïektegel steeds vaker toegepast wordt in woningen. Het is een stijlvol accent met een luxe uitstraling.

Mozaïek heeft vele voordelen

Maar mensen kiezen niet alleen voor wandbekleding van mozaïek vanwege de stijlvolle uitstraling. We zetten een aantal voordelen op een rijtje:

  • Mozaïek wandbekleding wordt geleverd in de vorm van flexibele matjes. Hierdoor kunt u ze ook makkelijk tegen ronde wanden plaatsen.
  • Mozaïektegels zijn erg makkelijk in het onderhoud.
  • U combineert ze makkelijk met keramische tegels.
  • Mozaïek is duurzaam.
  • De mogelijkheden zijn eindeloos. U heeft zeer veel keus uit kleuren, patronen en materialen. Daardoor is een mozaïek wandbekleding altijd uniek.

Kijk eens bij een specialist

Wilt u uw woning ook een make over geven met mozaïek wandbekleding? Ga dan eens langs bij een specialist. We wensen u veel succes met het uitkiezen van uw mozaïek wandbekleding!

Over de auteur

angel administrator