if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } Hoe onderhoud je een granito vloer? - Angel Home Decorations

Hoe onderhoud je een granito vloer?

doorangel

Hoe onderhoud je een granito vloer?

Alles over granito onderhoud

Als je een mooie natuurstenen vloer hebt dan wil je deze natuurlijk ook goed onderhouden, zodat hij jarenlang mee kan. Maar hoe moet je een granito vloer onderhouden? In dit blog vertellen we je er alles over!

Wat is graniet?

Graniet is een diepgesteente, wat betekent dat het gevormd wordt door het ondergronds stollen van magma. Magma bevindt zich onder het aardoppervlak en is een vloeibaar gesteente dat afgekoeld is onder grote druk. De mineralen hebben de tijd gehad om kristallen te vormen, omdat dit proces heel geleidelijk gaat. En deze kristallen zijn typerend voor het uiterlijk van graniet. En dit is ook precies wat graniet zo ontzettend mooi maakt, vinden we bij Angel Home Decorations.

Hoe pak je granito onderhoud aan?

Het is natuurlijk belangrijk om je mooie granito vloer goed te onderhouden. Je kunt zelf de vloer het langst mooi houden door regelmatig te wissen, stofzuigen en te dweilen. Zo verwijder je stof en vuil en voorkom je krassen. De vloer zal echter slijten, wat je ook doet. Er verschijnen doffe slijtagevlekken en de vloer glanst niet meer mooi. Na verloop van tijd is het dus verstandig om granito vloer onderhoud te laten uitvoeren door een professional. De vloer wordt dan bijvoorbeeld opgeschuurd waardoor de oneffenheden verdwijnen en uw granito vloer er weer uitziet als nieuw! Bovendien bieden de meeste professionele bedrijven ook een impregnatie aan, daarmee wordt een beschermlaag aangebracht in de toplaag. Zo wordt de vloer beschermd tegen vocht en vuil. Zo is de vloer eenvoudiger schoon te maken en blijft deze langer mooi.

Neem contact op met een professional

Wordt het tijd om granito vloer onderhoud te laten plegen door een professional? Dan raden we u aan om een goede professional in te schakelen. Je vloer zal er dan weer uitzien als nieuw!

Over de auteur

angel administrator