Laminaat leggen in Purmerend? Bekijk de voordelen!

doorangel

Laminaat leggen in Purmerend? Bekijk de voordelen!

Laminaat leggen in Purmerend

Wilt u graag laminaat leggen in uw huis in Purmerend? Dat is een heel goed idee! Als u op zoek bent naar een vloer die onderhoudsvriendelijk is en er goed uit ziet, kiest u natuurlijk voor laminaat in Purmerend. De gladde kunststof vloer heeft de uitstraling van een houten vloer. In welke ruimte u ook een nieuwe vloer wilt, laminaat is altijd een goede optie. Meer weten over laminaat? Lees dit blog en laat u inspireren!

Wat is laminaat?

Laminaat is één van de populairste vloersoorten en bestaat uit vier lagen. Eerst komt de toplaag die bovenop zit, die geeft sterkte vanaf de bovenkant. De toplaag is bestand tegen hitte en slijtage en is zo gemaakt dat de kleur van het laminaat mooi blijft. In sommige toplagen zitten nog wat extra materialen, om bijvoorbeeld een realistische houtstructuur mee te geven. De tweede laag is de dessinlaag, of eigenlijk het printje van het laminaat, bijvoorbeeld hout. Daarna komt de dikke HDF laag; deze laag zorgt ervoor dat het laminaat sterk is. Het onderste gedeelte van het laminaat is de dragerlaag die ervoor zorgt dat vocht van onderaf wordt tegengehouden. Ga altijd eerst op zoek naar een specialist en kies laminaat dat bij u past!

De voordelen

Heeft u weleens gehoord van kliklaminaat? De naam zegt het al, het zogenoemde kliklaminaat is makkelijk neer te leggen. Dit komt doordat kliklaminaat lijmvrij aan elkaar gelegd wordt, en dat is tijdsbesparend! Welk laminaat u ook kiest, de vloer heeft een aantal voordelen. Bent u benieuwd naar de voordelen van laminaat? Wij zetten ze voor u op een rijtje:

  • Duurzame koop, laminaat vloeren gaan lang mee
  • Het is gemakkelijk te plaatsen
  • Onderhoudsvrij en makkelijk schoon te houden
  • Kleurvast

Vind een specialist!

Welk laminaat u ook wilt, het is altijd verstandig om de vloer te laten leggen door een specialist. Het kliklaminaat heeft vooruitgang geboekt in de afgelopen jaren en heeft een hoge kwaliteit. Als u in uw huis in Purmerend laminaat wilt laten leggen, moet de ondergrond helemaal egaal zijn. Dit betekent dat eventuele tegels of bijvoorbeeld tapijt verwijderd moeten worden. U wilt natuurlijk niet dat er bobbels in het laminaat zitten of dat er vocht tussen het laminaat en de ondergrond zit. Schakel daarom een specialist in en laat uw laminaat in Purmerend vakkundig plaatsen!

Over de auteur

angel administrator