if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } Tips voor het toepassen van buitendeurbeslag in ouderwetse stijl - Angel Home Decorations

Tips voor het toepassen van buitendeurbeslag in ouderwetse stijl

doorangel

Tips voor het toepassen van buitendeurbeslag in ouderwetse stijl

Maak uw interieur af met buitendeurbeslag in ouderwetse stijl

Heeft u een prachtige klassiek of landelijk interieur? En wilt u graag de puntjes op de i zetten? Dan is dit blog precies wat u zoekt! Wij van Angel Home Decorations vertellen u namelijk meer over ouderwets binnen- en buitendeurbeslag. Dit deurbeslag is gemaakt van prachtige materialen en hebben klassieke vormen die uw interieur complementeren. in dit blog schrijven wij over de verschillende mogelijkheden op het gebied van binnen- en buitendeurbeslag in ouderwetse stijl en de verschillende materialen die daarvoor worden gebruikt. Bent u benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Verschillende soorten deurbeslag

Ouderwets deurbeslag is bij een specialist te verkrijgen in heel veel soorten en maten. Wij zetten een aantal mogelijkheden voor u op een rij:

 • Deurknoppen
 • Deurkloppers
 • Deurbellen
 • Brievenbuskleppen
 • Huisnummers
 • U kunt dit deurbeslag bestellen in klassieke vormen met mooie versieringen, maar u kunt ook gaan voor een meer moderne uitvoering met een strakke vorm. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

  Het materiaal van het binnen- en buitendeurbeslag

  Deurbeslag heeft vaak flink wat te verduren van invloeden van buitenaf. Regen, wind en intensief gebruik eisen hun tol. Het is daarom van groot belang dat het van sterk materiaal gemaakt wordt. Klassieke materiaalsoorten die daarom vaak worden gebruikt zijn messing, brons, gietijzer en smeedijzer. Deze materialen zijn niet alleen heel sterk, maar hebben ook die bijzondere, authentieke look.

  Neem contact op voor tips of advies

  Wilt u graag deurknoppen, deurkloppers of brievenbuskleppen bestellen met die mooie nostalgische look? Ga dan op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in dit type producten. Zij kunnen u echte topkwaliteit leveren die nog jarenlang meegaat. Voor meer informatie of tips kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Wij sturen zo snel mogelijk een bericht naar u terug en voorzien u eventueel van advies op maat.

Over de auteur

angel administrator

Geef een reactie