Zomerse raamdecoratie? Ga voor jaloezieën!

doorangel

Zomerse raamdecoratie? Ga voor jaloezieën!

Zomerse jaloezieën toepassen in huis

Nu de zomer is begonnen gaan we op zoek naar manieren om het lekker koel te houden binnen. Angel Home Decorations helpt u graag en geeft u een aantal tips. In dit blog focussen wij ons op de prachtige jaloezieën. Dit type raamdecoratie is namelijk ideaal voor de zomer. Wilt u de zon naar binnen laten? Dan kunt u ze gemakkelijk naar boven optrekken. De zon en zijn warmte tegenhouden of meer privacy creëren? Dan kunt u lamellen helemaal laten zakken en dicht doen. In dit blog vertellen wij u meer over de verschillende soorten van deze raamdecoratie en de voordelen. Lees snel verder voor meer informatie.

Het verschil tussen horizontale en verticale jaloezieën

Bij een specialist in raamdecoratie kunt u meestal kiezen uit horizontale en verticale jaloezieën. Het verschil tussen deze twee soorten raamdecoraties is de stand van de lamellen. Bij de horizontale versie liggen de lamellen, u raadt het al, horizontaal. Bij de verticale variant zijn de lamellen staand of verticaal. Dit geeft de raamdecoratie direct een andere uitstraling. Bekijk op internet eens de verschillen qua uiterlijk en kijk welk type u het meest aanspreekt.

De voordelen van jaloezieën

Jaloezieën zijn heel goed op maat te maken. Ze zijn daarom ook geschikt voor ieder raam. Heeft uw raam een aparte vorm? De verticale variant kan vrijwel altijd geplaatst worden. Wat betreft de bediening zijn er ook genoeg mogelijkheden. Vaak wordt er gekozen voor bediening met een koord, maar u kunt bij veel aanbieders ook gaan voor LiteRise®. Kijk welke type bediening uw voorkeur heeft.

Kom langs in onze showroom

Meer weten over de verschillende voordelen en mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie? Bezoek dan een specialist in raamdecoratie die u verder kan helpen. Ga om de tafel zitten en bekijk de verschillende materialen, texturen en kleuren. Ga bijvoorbeeld voor hout, aluminium of stof. Wij weten dan zeker dat u ontzettend veel plezier zult hebben van uw jaloezieën deze zomer!

Over de auteur

angel administrator

Geef een reactie