if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } Voordelen van gashaarden ten opzichte van een houthaard - Angel Home Decorations

Voordelen van gashaarden ten opzichte van een houthaard

doorangel

Voordelen van gashaarden ten opzichte van een houthaard

Heerlijk haardvuurtje in de winter

Wanneer u zich een echte wintersfeer in uw woning voorstelt, denkt u waarschijnlijk meteen aan gezellige accessoires en mooie decoraties. Misschien bent u al druk bezig met het voorbereiden op de kerst door leuke kerstversieringen te kopen. Eigenlijk kan een haardvuur in dit winterse plaatje ook niet ontbreken. Maar een houthaard is dan ook weer zo’n gedoe. Gelukkig is er een oplossing: met een gashaard heeft u de sfeer van een houthaard zonder alle ongemakken! In dit blog vertellen we meer over de grootste voordelen van de gashaard ten opzichte van een houthaard.

Echte wintersfeer zonder ongemak

Een van de grootste voordelen van een haard is natuurlijk wel de heerlijke sfeer die het in huis brengt. Vooral in de koude wintermaanden. Gezellig met het hele gezin voor het warme vuur zitten, wie wil dat niet! Maar wanneer u een houthaard koopt, gaat dat gepaard met behoorlijk wat onderhoud. Dan is de lol er snel vanaf. Met een gashaard heeft u de warmte van het vuur, en de gezelligheid van het vuurbeeld, zonder dat u er werk voor hoeft te doen. U drukt op de knop, en het vuur springt aan. U bent dan ook geen tijd kwijt aan hout sprokkelen en het stoken van het vuur.

Past in elk interieur

Vaak vinden mensen het idee van een houthaard in de winter wel leuk, maar past het eigenlijk niet echt bij de rest van het interieur. Of ze versieren alleen in de winter hun woning met klassieke accessoires. Een haard is toch echt een vaste aanpassing van het interieur, en kan niet alleen in de wintermaanden uit de kast gehaald worden. Gashaarden zijn in veel moderne, strakke designs te krijgen. Dat betekent dat ze ook prachtig staan in een modern interieur. Maar ook voor klassieke of landelijke woningen zijn er nog genoeg gashaarden te krijgen. Kortom, er is altijd een gashaard die bij uw interieur past.

Wilt u meer weten over de voordelen van een gashaard? Of wilt u tips voor het vinden van een gashaard die perfect bij uw woning past? Neem dan eens contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Over de auteur

angel administrator

Geef een reactie