if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } 3 tips voor een aangename geur in huis - Angel Home Decorations

3 tips voor een aangename geur in huis

doorangel

3 tips voor een aangename geur in huis

Zorgen dat het lekker ruikt

Een huis dat lekker ruikt, willen we allemaal wel natuurlijk. Je huis voelt er schoner door, het werkt ontspannend en het is gezonder. Maar hoe zorg je daarvoor? Want soms heb je eenmaal te maken met een muffe lucht, onaangename geurtjes of zelfs stank in huis. In dit blog geven we 3 praktische tips om te zorgen voor een aangename geur in je woning.

1. Zorg voor frisse lucht

De belangrijkste tip voor een woning die lekker ruikt: zet regelmatig de ramen open. Ook in de winter is het goed om frisse lucht van buiten naar binnen te laten. Doordat de lucht gaat stromen, verminder je muffe geuren in huis. Daarnaast is deze schone lucht van buiten ook heel goed voor je gezondheid. Dus zet elke dag eventjes de ramen open.

2. Steek geurkaarsen aan

Geurkaarsen werken heel goed voor het verspreiden van een subtiele en aangename geur in huis. Door te variëren met verschillende kaarsen kun je bovendien de sfeer in huis beïnvloeden. Een bloemige of fruitige kaars past goed bij het begin van de lente, terwijl citrus geurkaarsen juist het zomergevoel versterken. Kies in de herfst en winter voor een zwaardere geur zoals lavendel of cederhout. Bovendien werkt een kaars op het toilet uitstekend voor het maskeren van onaangename geuren.

3. Gebruik wierook

De laatste tip die we willen bespreken, is het gebruik van wierook. Heeft u last van stank in huis, bijvoorbeeld door sigarettenrook, een volle vuilnisbak of rioolproblemen? Dan kunt u die met wierook verhelpen. Daarnaast heeft wierook ook nog eens als voordeel dat het ontspannend kan werken.

Heb jij nog meer manieren om te zorgen voor een lekker frisse geur in huis? Laat het dan weten via o>contactformulier. Wij zijn heel benieuwd!
ns

Over de auteur

angel administrator

Geef een reactie