if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } Het juiste behang kiezen, waar let je op? - Angel Home Decorations

Het juiste behang kiezen, waar let je op?

doorangel

Het juiste behang kiezen, waar let je op?

Hoe kies je het beste behang?

Is jouw kamer aan wat verandering toe? Kies dan voor nieuw behang. Je kunt een muur behangen of een hele kamer. Met een ander printje aan de wand zorg je voor een geheel nieuwe uitstraling. Het enige probleem is het grote aanbod behang! Dus hoe kies je het juiste behang? In dit blog lees je waar je op kunt letten bij het kopen van behang.

Welke soorten behang zijn er?

Iedere behangsoort heeft zijn eigen eigenschappen. Onderzoek voor je behang gaat kopen wat de verschillen zijn en welk behang het meest geschikt is voor jouw muur. Wij zetten de verschillende soorten voor je op een rij:

  • Papierbehang
  • Vliesbehang
  • Vinylbehang
  • Textielbehang
  • Glasvezelbehang

De dikte van het behang

De kwaliteit van het behang wordt mee bepaald door de dikte ervan. Zo heb je simplex- en duplexbehang. Simplexbehang heeft 1 laag en duplexbehang heeft er 2. Dit maakt duplexbehang steviger en makkelijker om mee te werken. Bovendien zorgt dit er ook voor dat oneffenheden op de muur minder opvallen. Maar over het algemeen geldt wel: hoe dikker het behang, hoe duurder.

Creatief met fotobehang

Voor een persoonlijke draai aan je interieur ga je voor fotobehang. Hierbij kies je zelf de afbeelding die je op de muur wilt. Het kan een motief zijn dat je mooi vindt, een natuurprent of een zelf gemaakte foto. Met dit behang weet je zeker dat niemand anders het in huis heeft. Dus laat je eigen print op behang drukken voor unieke en persoonlijke wandbekleding.

Welke behang heb jij op de muur zitten en ben je hier tevreden mee? Wij zijn erg benieuwd! Dus laat het weten via ons contactformulier.

Over de auteur

angel administrator

Geef een reactie