if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } Nieuwe keuken achterwand? Dat is een goed plan! - Angel Home Decorations

Nieuwe keuken achterwand? Dat is een goed plan!

doorangel

Nieuwe keuken achterwand? Dat is een goed plan!

Geen last meer van schimmel

Elke kamer in huis met veel condensvorming kan last hebben van schimmelproblemen. Moderne woningen met dubbele beglazing en een gebrek aan afzuiging zorgen ervoor dat condens nergens heen kan en zich zal nestelen op koude oppervlakken. Tegelvoegen zijn de eerste plaats waar zichtbare tekenen hiervan te zien zijn. Een alternatieve wandbekleding kan worden gebruikt om dit probleem te omzeilen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ander soort keuken achterwand? Naast de glanzend witte tegels zijn er namelijk ook keuken achterwanden met sprankelend effect, houtnerf, marmer en nog veel meer.

Houten keuken achterwand

Hout in de keuken ziet er natuurlijk en gezellig uit en creëert een ietwat rustieke en stijlvolle sfeer. Het kan echter relatief gevoelig zijn voor vocht, wat betekent dat het zeer specialistische zorg vereist bij gebruik in een vochtige ruimte zoals een keuken. Regelmatig oliën en behandelen is essentieel, en hardhout is een betere optie dan meer doorlatend naaldhout.

Achterwand van natuursteen

Er zijn talloze soorten natuursteen die u op de muren van uw keuken kunt gebruiken. Veel mensen kiezen voor deze optie! Dit komt doordat natuursteen een luxe uitstraling heeft, maar ook weinig onderhoud of verzorging nodig heeft. U zult merken dat veel professionele keukens goed gebruik maken van natuursteen. Dus als u een chique uitstraling wilt, is dit misschien iets voor u.

Keramische tegels als wandbekleding

Keramische tegels zullen altijd erg populair zijn als het gaat om de keuken achterwand. Dit komt omdat ze gemakkelijk te onderhouden en ongelooflijk gemakkelijk schoon te maken zijn, terwijl ze ook bestand zijn tegen vlekken en vocht. Bovendien is er een oneindig aantal variaties, stijlen en kleuren om uit te kiezen. Er is dus altijd een keuken achterwand die perfect bij uw keuken past. Meer ideeën voor keuken achterwanden? Contacteer ons!

Over de auteur

angel administrator

Geef een reactie