if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } 5 voordelen van een vloer van Belgisch hardsteen - Angel Home Decorations

5 voordelen van een vloer van Belgisch hardsteen

doorangel

5 voordelen van een vloer van Belgisch hardsteen

Belgisch hardsteen vloeren

Belgisch hardsteen heeft een mooie blauw-grijze kleur. Deze natuursteen is daarom ontzettend populair bij het inrichten van woningen. Je vindt in veel woningen een tegelvloer van Belgisch hardsteen, maar er worden ook vaak vensterbanken of keukenbladen van gemaakt. Wij zetten 5 voordelen van Belgisch hardsteen voor je op een rij.

1. Belgisch hardsteen heeft een unieke uitstraling

Belgisch hardsteen is een natuurproduct. Het is gevormd uit fossiele resten van miljoenen jaren geleden. Met deze natuursteen haal je dus echt iets unieks in huis! Bovendien is geen enkel stuk hardsteen hetzelfde. Dit geeft een levendig karakter aan de steensoort. Er zal dus niemand op de wereld zijn met exact dezelfde vloer als jij.

2. Belgisch hardsteen biedt veel mogelijkheden

Belgisch hardsteen is breed inzetbaar. Het kan op verschillende manier worden bewerkt. Bovendien is deze natuursteensoort bestand tegen vorst en regen, dus je kunt Belgisch hardsteen ook buiten gebruiken.

3. Het is duurzaam

Nog een voordeel van Belgisch hardsteen: het gaat lang mee! Zoals de naam als zegt, is het een harde steen. Hierdoor zal het niet snel scheuren en kun je er een leven lang plezier van hebben. Mocht je vloer toch beschadigd raken? Dan kun je de natuursteen vloer laten repareren.

4. Makkelijk schoon te maken

Belgisch hardsteen vraagt weinig onderhoud. Regelmatig stofzuigen en dweilen is al voldoende. Pas wel op met het gebruik van chemische middelen, deze kunnen het Belgisch hardsteen aantasten. Je houdt je vloer dus heel eenvoudig jarenlang mooi!

5. Enorm stijlvol!

Er is nog een reden waarom Belgisch hardsteen zo ontzettend populair is. Het is namelijk ook gewoon erg mooi. Belgisch hardsteen past bij iedere inrichting en overleeft iedere trend. Het is echt tijdloos en uniek. Laat daarom ook vloer van Belgisch hardsteen plaatsen. Je zult geen spijt krijgen!

Over de auteur

angel administrator

Geef een reactie