if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } Alles over Quick Step laminaat - Angel Home Decorations

Alles over Quick Step laminaat

doorangel

Alles over Quick Step laminaat

Quick Step zeer populair in Zaandam

Heeft u een woning in Zaandam en bent u op zoek naar de vloer die perfect bij uw interieur past? Overweeg dan een Quick Step laminaatvloer! Het merk Quick Step staat bekend om haar designvloeren in laminaat, pvc en hout. Veel huiseigenaren kiezen in Zaandam voor een Quick Step laminaatvloer. Waarom? Eenvoud, aantrekkelijke prijzen en natuurlijk een fantastische uitstraling. In deze blog vertellen we u alles wat u moet weten over Quick Step vloeren in Zaandam.

Voordelen van Quick Step

Quick Step is niet voor niets een van de grootste laminaat merken. Zo onderscheiden zij zich door hun hoogwaardige ontwerpen. Het merk bestaat al sinds 1990 en is ook een van de eerste bedrijven dat laminaatvloeren op de markt brengt in Zaandam. De voordelen van het leggen van een Quick Step laminaatvloer in Zaandam zijn:

  • Een merk met jarenlange expertise op het gebied van vloeren
  • De hoogste kwaliteit en de mooiste producten
  • Continue innovatie in collecties en processen
  • Een breed scala aan ontwerpen voor elk interieur

Hoe legt u Quick Step laminaat?

Quick Step was het eerste merk dat een uniek kliksysteem bedacht om de vloeren eenvoudig aan elkaar te klikken in plaats van ze aan elkaar te lijmen. Met een Quick Step vloer kiest u voor ultiem gemak dankzij het gepatenteerde en wereldberoemde kliksysteem. De laminaatvloeren klikken eenvoudig in elkaar en u heeft geen lijm nodig. Zo hoeft u alleen maar een instructievideo te bekijken om te weten hoe u een Quick Step laminaatvloer legt in Zaandam. Een kind kan de was doen!

Quick Step vloeren onderhouden

U hoeft niet meer te zwoegen met een bezem of dweil in uw handen. Quick Step laminaat in uw woning in Zaandam scheelt u de vele schoonmaakuren die u in andere vloeren heeft geïnvesteerd. De Quick Step vloeren zijn namelijk onderhoudsvriendelijk. De meeste Quick Step vloeren hebben een waterafstotende HydroSeal coating. Het gebruik van veel water wordt bij dit type vloer dan ook afgeraden. Het beste resultaat krijgt u met een droge microvezeldoek en een beetje water. Voor een grondige reiniging kunt u ook milde reinigingsmiddelen overwegen.

Kwaliteit staat voorop

Wist u dat Quick Step laminaatvloeren tot tien keer beter bestand zijn tegen krassen dan de meeste andere laminaatvloeren? Mocht uw Quick Step in Zaandam toch beschadigd raken, dan is deze eenvoudig te repareren met een reparatieset. Heeft u ook een Quick Step laminaat in Zaandam? Laat ons weten hoe u dit ervaart en waarom u voor Quick Step heeft gekozen door ons een bericht te sturen via de contactpagina. Wij zijn benieuwd!

Over de auteur

angel administrator

Geef een reactie