if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } De voordelen van een parketvloer - Angel Home Decorations

De voordelen van een parketvloer

doorangel

De voordelen van een parketvloer

Warme uitstraling

Voor veel mensen is de warme uitstraling van parket een groot pluspunt. Omdat er veel keuze is uit veel verschillende soorten hout is er ook voor elk wat wils te vinden. Vooral met warme kleuren is een parketvloer goed om veel warmte en sfeer in huis te halen. Naast de warme uitstraling is ook het gevoel voor veel mensen fijn. Veel mensen vinden het fijn om met blote voeten over een parketvloer te lopen. Tot slot gaat een parketvloer ook lang mee.

Makkelijk te herstellen

Zijn er na een tijdje enkele krassen op je parketvloer verschenen? Geen probleem! Parketvloeren kun je makkelijk schuren en opnieuw afwerken! Dit gaat niet ten koste van de lange levensduur. Goed onderhoud zorgt er ook voor dat je vloer een warme en fijne uitstraling blijft hebben.

Meerwaarde woning

Parket maakt je huis waardevoller! Parket wordt steeds zeldzamer en duurder. Daardoor betekent een huis met parket altijd meer geld. Goed om te weten wanneer je je huis in de verkoop zet!

De nadelen van een parketvloer: 1. onderhoud

Parket is mooi, maar vraagt zeker het nodige onderhoud. De afwerkingslaag moet stelselmatig opnieuw worden aangebracht. Dit om de duurzaamheid ervan in stand te houden.

Nadeel 2: de prijs

Parket is gemiddeld duurder dan menig andere vloeren. Je krijgt er natuurlijk een mooie vloer voor terug. Gelukkig zijn er prijsverschillen binnen verschillende soorten parketvloeren dus niet alles is even duur.

Nadeel 3: niet geschikt voor vocht

Vocht en parketvloeren gaan helaas niet goed samen. Wil je een parketvloer voor een vochtige ruimte? Kies dan voor een houtsoort die goed tegen vocht en temperatuurwisselingen kan! Daar hoort ook de juiste afwerking bij.

Toch benieuwd naar parketvloeren?

Benieuwd naar een parketvloer voor bij je thuis? Kijk dan snel eens bij een specialist in parketvloeren! Of heb je een parketvloer en weet je nog meer voor- en nadelen? Laat het ons via het contactformulier weten!

Over de auteur

angel administrator

Geef een reactie