if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } Het kopen van een glasschilderij - Angel Home Decorations

Het kopen van een glasschilderij

doorangel

Het kopen van een glasschilderij

Wat is een glasschilderij?

Je hebt een mooi ingerichte woon- of slaapkamer, maar je hebt het gevoel dat er iets ontbreekt. Maak je woninginrichting af met een glasschilderij! Een glasschilderij is een foto van ultrahoge resolutie gedrukt op acrylglas gemaakt met de nieuwste technieken. Dit schilderij kun je krijgen in verschillende vormen, maten en kleuren. Zo is er altijd wel een schilderij die past in jouw interieur. In dit blog vertellen wij je meer over glasschilderijen en de voordelen!

Een echte eye-catcher voor je interieur

Een schilderij in je woon- of slaapkamer, geeft echt een karakter aan je inrichting, maar het nadeel van een schilderij op canvas is dat deze na een tijd dof kan worden en dan valt het weg tegen de achtergrond. Dit is erg jammer. Met een glasschilderij heb je dit probleem niet. Door het glas springen de kleuren van het schilderij er echt uit. Kies een schilderij die qua kleuren helemaal aansluiten bij de rest van je woninginrichting, of kies er juist één die eruit springt. Wat je voorkeur ook is, je glasschilderij wordt de echte eye-catcher van je interieur!

Voordelen van een glasschilderij

Een glasschilderij kent een aantal voordelen. Wij noemden net dat de kleuren op een canvas schilderij in de loop der tijd dof kunnen worden, dit heb je met een glasschilderij niet. Een glasschilderij wordt doorgaans gemaakt van acrylglas, dit is de hoogste kwaliteit plexiglas. Dit glas is bijvoorbeeld resistent tegen krassen en je hebt weinig last van weerspiegeling, zo kun je ook genieten van je schilderij als de zon erop schijnt. Acrylglas is ook nog eens veel steviger dan normaal glas en is voorzien van een UV-coating, dit beschermt het schilderij tegen het vervagen van de kleuren. Kortom, met een glasschilderij heb je jarenlang plezier!

Inspiratie nodig?

Met een glaschilderij maak je jouw woninginrichting echt helemaal af.

Heb je meer inspiratie nodig voor je woninginrichting? Dan kun je bij onze blogs kijken voor meer wooninspiratie.

Over de auteur

angel administrator

Geef een reactie