if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } 5 voordelen van een vloerkleed - Angel Home Decorations

5 voordelen van een vloerkleed

doorangel

5 voordelen van een vloerkleed

Met een vloerkleed heb je het perfecte middel om jouw woon- of slaapkamer hélemaal op te leuken! Want met een mooi vloerkleed geniet je direct van een aantal voordelen: wij hebben de 5 belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet!

1 Creëer sfeer

Met een mooi vloerkleed heb je in een handomdraai een lekker zachte en warme vibe in je woning. Zeker wanneer je een wat hardere vloersoort in je woning hebt liggen zoals laminaat, parket of plavuizen zorgt een vloerkleed echt meteen voor warmte, gezelligheid en sfeer. En wat sfeer betreft: jij bent natuurlijk zelf de baas over wat voor soort sfeer je precies wilt creëren!

2 Versterk je interieurstijl

Heb jij in je woonkamer gekozen voor een bepaalde interieurstijl? Grote kans dat je dan ook goed hebt nagedacht over de kleur en stijl van meubels en andere stijlelementen. Wanneer je dan op zoek gaat naar een vloerkleed in diezelfde stijl, heb je het voordeel dat die elementen elkaar enorm versterken!

3 Betere akoestiek

Luister jij wel eens naar muziek of in je woonkamer? In een grote ruimte kan dat geluid dan al snel gaan galmen, en dat is natuurlijk niet erg prettig… Met een vloerkleed heb je dan een bijzonder slimme oplossing om daar wat aan te doen! Want een vloerkleed heeft de prettige eigenschap dat het geluid wordt geïsoleerd waardoor je een stuk meer geniet van je muziek!

4 Warm in de winter, koel in de zomer

Een vloerkleed is misschien wel hét perfecte middel dat zorgt voor warmte of verkoeling wanneer jij dat nodig hebt! Heb je het koud in de winter, dan voelt het vloerkleed heerlijk warm aan. En in een snikhete zomer heb je het voordeel dat het vloerkleed lekker koel aan je voeten voelt.

5 Eilandjes!

Een vloerkleed is véél meer dan een kleed dat je voor de bank neerlegt of waar je salontafel op rust. Door goed na te denken over stijl en kleur bijvoorbeeld, kun je met een vloerkleed een heel eigen plekje maken! Een bekend voorbeeld daarvan vind je in de moderne en strakke interieurs: vaak kom je daar overwegend wit en zwart tegen. Door een vloerkleed neer te leggen in een felle kleur, heb je een speelse en creatieve blikvanger die die bepaalde plek accentueert.

Over de auteur

angel administrator