Top 5 eettafel trends die je moet kennen in 2021

doorangel

Top 5 eettafel trends die je moet kennen in 2021

Til je eetervaring naar een hoger niveau

We brengen allemaal meer tijd door in ons huis dan ooit tevoren, dus waarom tillen we onze eetervaring niet naar een hoger niveau? Je eetkamer is dé ruimte in huis waar wel wat meer aandacht aan mag worden geschonken. Hier kom je samen met je gezin of partner om de dag door te spreken en je buik te vullen. Met een tafel die dit perfect ondersteunt, maak je van elke maaltijd een bijzonder moment. Kies voor een eettafel met stijl dankzij deze eettafel trends!

De formele eetkamer heroverwegen

Mensen gebruiken vaak een heleboel kleuren en tierelantijntjes om een ruimte op te leuken, maar dit is niet altijd nodig om sfeer en leven in een ruimte te brengen. De ouderwetse manier om een eetkamer in te richten – zo eenvoudig en sober mogelijk – maakt een comeback. Kies bijvoorbeeld voor de winnende formule van een witte tafel in combinatie met lichte houten stoelen. Door niets meer toe te voegen dan een bosje verse bloemen en enkele kleurrijke kunstwerken, zullen goede gesprekken en gedeelde maaltijden de ster van de show zijn.

Ronde tafels zijn in opkomst

Als je een kleine ruimte hebt of van een gezellige, intieme bijeenkomst houdt, overweeg dan een ronde tafel. Ronde tafels kunnen van een lege hoek een eetruimte maken dankzij hun typisch kleine formaat en het vermogen om op plaatsen te passen waar een vierkante of rechthoekige tafel dat niet zal doen. Het andere pluspunt van een ronde tafel is dat iedereen elkaar kan zien en zich kan mengen in het gesprek. Voeg een opvallend middelpunt toe en combineer met mooie stoelen voor een stijlvolle finish!

De moderne multifunctionele tafel

Is het een eettafel? Is het een bureau? Of allebei? Veelzijdigheid is dé trend in 2021 en zal waarschijnlijk zo blijven in de nabije toekomst. De multifunctionele eettafel is een topmeubel die je in huis moet halen dit jaar! Mensen met kleine ruimtes en liefhebbers van grote bijeenkomsten zullen blij zijn dat ook de uitschuifbare tafels een comeback maken als onderdeel van deze trend. Combineer met een aantal stijlvolle, comfortabele stoelen en je hebt een flexibele en trendy ruimte gecreëerd.

Meer weten over eettafels? Stuur ons een bericht via onze contactpagina en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Over de auteur

angel administrator