if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } Quick-Step vloeren in Haarlem - Angel Home Decorations

Quick-Step vloeren in Haarlem

doorangel

Quick-Step vloeren in Haarlem

Een mooie, goede vloer

Je vloer is één van de belangrijkste onderdelen van je woning. Hij is ligt immers door de hele kamer en zelfs het hele huis. Je ziet hem dagelijks en gebruikt hem veel door erover te lopen. Het is daarom belangrijk om een goede vloer te kopen die er goed uitziet en lang meegaat. Een merk van goede kwaliteit is Quick-Step. Wil je weten wat voor een Quick-Step vloeren je in Haarlem kunt vinden? Lees dan snel verder.

Veelzijdige vloeren

Quick-Step is een toonaangevend merk. Hun vloeren zijn van goede kwaliteit en gaan dus lang mee. Ze zien er bovendien mooi uit en ze kunnen ook gebruikt worden bij vloerverwarming. Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je woning? Quick-Step heeft allerlei soorten vloeren:

  • laminaatvloeren
  • pvc-vloeren
  • parketvloeren

Laminaatvloeren

Laminaat is zowel een mooi als een praktisch product. Een laminaatvloer is bestand tegen krassen, vlekken en zelfs oppervlakkige vochtigheid. Bovendien heeft het een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Laminaatvloeren passen in elk interieur en zijn ook nog eens kleurvast. Ze voegen sfeer en comfort toe aan je huis, zeker wanneer je het combineert met vloerverwarming. Nooit meer koude voeten!

Pvc-vloeren

Misschien kies je toch liever voor pvc-vloeren. Het voordeel van dit materiaal is dat het watervast en geluiddempend is. Daarnaast heeft het de uitstraling van hout, maar hoef je er aanzienlijk minder onderhoud aan te doen. En dat is wel zo prettig met een drukke baan, een gezin, etc. Hoewel pvc een kunststof is, zien de vloeren er toch stijlvol en natuurlijk uit.

Parketvloeren

Vind je dat er toch echt niets gaat boven de natuurlijke charme van echt hout? Voor een authentieke look kies je voor parket. Een houten vloer past bij elke interieurstijl, is te combineren met vloerverwarming en gaat een leven lang mee. Vloeren met een goede vernislaag zijn namelijk goed beschermd tegen slijtage.

Een Quick-Step vloer bij jou in Haarlem

Zie jij zo’n vloer van Quick-Step wel zitten? Of wil je liever eerst meer informatie. Bekijk dan Quick-Step vloeren in Haarlem online of in een showroom van een winkel voor woninginrichting bij jou in de buurt. Of vul het contactformulier in.

Over de auteur

angel administrator

Geef een reactie