if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } Ontruimingsbedrijf verzorgt ook reparaties en schoonmaak bij woningontruiming - Angel Home Decorations

Ontruimingsbedrijf verzorgt ook reparaties en schoonmaak bij woningontruiming

doorangel

Ontruimingsbedrijf verzorgt ook reparaties en schoonmaak bij woningontruiming

Wanneer u verantwoordelijk bent voor het ontruimen van een woning, is het handig om een woningontruimingsbedrijf in te schakelen om u daarbij te helpen. Een ontruimingsbedrijf is gespecialiseerd in het ontruimen van huurwoningen en koopwoningen. Zeker bij het ontruimen van huurwoningen is vaak haast geboden. De woning moet al snel weer gereed zijn voor de volgende huurder. Dat betekent dus ook dat de woning schoon en netjes opgeleverd moet worden. Wist u dat een woningontruimingsbedrijf ook de reparaties en schoonmaak van woningen verzorgen bij een woningontruiming? U leest er hieronder meer over.

Alle spullen naar de juiste plek

U wist waarschijnlijk al wel dat een woningontruimingsbedrijf u kan helpen met het leegruimen van een woning. Zij ontruimen koopwoningen en huurwoningen die, al dan niet gedwongen, snel ontruimd moeten worden. Dat houdt in dat zij onder andere het volgende voor u doen: het sorteren van de inboedel op bruikbaarheid en bestemming, kleingoed wordt ingepakt, indien nodig worden hanglampen verwijderd en kroonstenen geplaatst. Spullen van persoonlijke waarde voor de bewoner leggen ze apart voor de opdrachtgever. De resterende bruikbare spullen schenken ze meestal aan een instelling die ze een tweede leven toekent. Zo ook voor kleding en huishoudelijk textiel.

Schoonmaak en reparaties bij huurwoningen

Met name bij het achterlaten van een huurwoning is in veel situaties het verwijderen van huisraad niet voldoende. De huurvoorwaarden stellen vaak dat u de woning in oorspronkelijke staat, schoon en netjes achterlaat en soms ook de tuin bij de woning schoon achterlaat. Het schoonmaken van de keuken en sanitair is meestal een vereiste. Wanneer er in een huurwoning zaken zijn beschadigd of aangepast, dient dit meestal in oorspronkelijke en nette staat te worden teruggebracht. Een woningontruimingsbedrijf kan voor u bijvoorbeeld deuren en tussenwanden terugplaatsen, verlaagde plafonds en steenstrips verwijderen tot aan het afbreken van een aanbouw. Ook het schilderen van houtwerk en plafonds of het opnieuw aanbrengen van een stuclaag behoort vaak tot de mogelijkheden. Indien gewenst maken ze ook de tuin in orde. Informeer naar de mogelijkheden bij een woningontruimingsbedrijf bij u in de buurt.

Over de auteur

angel administrator