if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } Last van laagstaande zon in huis? - Angel Home Decorations

Last van laagstaande zon in huis?

doorangel

Last van laagstaande zon in huis?

Laagstaande zon in huis verhelpen

Heeft u ook een hekel aan laagstaande zon in huis? Begrijp ons niet verkeerd, een lekker zonnetje is heerlijk, maar laagstaande zon kan zo vervelend zijn! Het scherpe licht kan u het zicht benemen. Gelukkig is dit probleem in een handomdraai opgelost met goede zonwering. Dus heeft u ook last van laagstaande zon? Neem (binnen)zonwering in huis. Wij vertellen u graag over verschillende vormen van zonwering. Zo kunt u zelf bepalen welke oplossing het best bij uw huis past.

Binnenzonwering

De bekendste vorm van binnenzonwering is gordijnen. Gordijnen zorgen voor veel textuur en sfeer in een kamer. Maar overdag wilt u misschien liever niet met de gordijnen dicht binnen zitten. Daarom zijn shutters een goed alternatief om laagstaande zon tegen te gaan. Met shutters bepaalt u zelf hoeveel zon er binnen gelaten wordt. Bovendien past deze houten raambekleding goed in een landelijk interieur. Of ga voor jaloezieën. Die geven u de mogelijkheid om de laagstaande zon te weren en tegelijkertijd een deel van het raam onbedekt te laten.

Buitenzonwering

U kunt ook kiezen voor buitenzonwering. Hierbij wordt de zonwering aan de buitenkant van uw huis geplaatst. Kies bijvoorbeeld voor een screen. Een screen is gemaakt van stof en loopt via een rails naar boven en beneden. Screens zijn niet volledig verduisterend. Dus ze helpen tegen de verblindende laagstaande zon, maar laten nog wel licht in de kamer. Een andere optie is een zonnescherm. Dit scherm klapt horizontaal uit. Hiermee creëert u buiten een lekker plekje in de schaduw en wordt het binnen niet te donker. Het nadeel van een zonnescherm is dat het wel relatief veel ruimte nodig heeft om uit te kunnen klappen. Daarnaast zijn zonneschermen niet zo goed bestand tegen harde wind of andere zware weersomstandigheden.

Over de auteur

angel administrator