if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } Dit zijn de nieuwste betonvloer trends - Angel Home Decorations

Dit zijn de nieuwste betonvloer trends

doorangel

Dit zijn de nieuwste betonvloer trends

Betonvloeren steeds populairder

Denkt u bij een betonvloer meteen aan een garage of magazijn? Nieuwe trends in interieur en huisinrichting laten zien dat beton en cement een chique toevoeging kunnen zijn aan elk interieur. Zo zijn betonvloeren tegenwoordig een opkomende interieur trend en bieden huiseigenaren een breed scala aan voordelen. Lees hier de laatste trends die wij zijn tegengekomen op het gebied van betonvloeren.

Gepolijste betonvloeren

Een methode om de betonvloer mooi glad en duurzaam te maken is het slijpen en polijsten van de betonvloer nadat deze is gestort. Maar wist u dat u alle kanten op kunt gaan met het polijsten? Zo kunt u kiezen voor een patroon en kleur naar wens. Dat biedt veel mogelijkheden om het geheel naar uw persoonlijke wensen in te richten. Verdiep u in de verschillende mogelijkheden van gepolijst beton om de uitstraling van uw woning of bedrijfsruimte te verbeteren.

Kleurrijke betonvloeren

Door een kleur toe te voegen aan de betonvloer, haalt u het beste uit uw vloeren. Ga nog een stap verder met het personaliseren van uw vloer met kleur. Kies bijvoorbeeld voor een gevlinderde betonvloer met een unieke kleur, en laat deze door middel van kleurpigmenten toevoegen tijdens het storten. Door kleur toe te voegen aan uw betonvloer, heeft u de vrijheid om het uiterlijk van de vloer af te stemmen op het ontwerp van uw woning of bedrijfspand.

Budgetvriendelijke en duurzame oplossing

Betonvloeren ogen wellicht prijzig, maar passen binnen ieders budget. U hoeft niet veel uit te geven om eigenaar te worden van een prachtig exemplaar. Bovendien stort u een betonvloer slechts één keer. Deze vloeren gaan lang mee en hoeven niet vervangen te worden. Hoe ouder ze worden, hoe beter ze eruit zien! Combineer deze trend met bijvoorbeeld aluminium of kunststof kozijnen voor een stoer en eigentijdse inrichting.

Over de auteur

angel administrator

Geef een reactie