if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO']) && $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] === 'https') { $_SERVER['HTTPS'] = 'on'; } Maak uw tuin klaar voor de zomer! - Angel Home Decorations

Maak uw tuin klaar voor de zomer!

doorangel

Maak uw tuin klaar voor de zomer!

Dé tuintrends om deze zomer te omarmen

Nu de lente er al een tijdje is, zullen velen van ons onze tuin handschoenen aantrekken en naar buiten gaan om onze tuinen op te ruimen. Wil jij deze zomer een bloeiende tuin aanleggen, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Maak je geen zorgen: het ontwerpen van je eigen persoonlijke paradijsje is gemakkelijker dan je denkt! Of je nu wilt weten wat je moet snoeien en planten, of gewoon wat inspiratie nodig hebt voor tuinaccessoires, met een klein beetje voorbereidend werk kun je van elke tuin een succes maken. Lees hier onze tips om je tuin klaar te maken voor de zomer van 2021!

Verticale tuinen en volkstuinen

Moestuinen zijn geweldig om je eigen smakelijke producten te verbouwen, vooral als je zelf geen grote buitenruimte hebt. Naarmate meer mensen besloten te tuinieren tijdens de lockdown, is de populariteit van moestuinen sterk gestegen. Het is waarschijnlijk geen verrassing dat dit een van de grootste trends wordt deze zomer. We willen tenslotte allemaal het maximale uit onze eigen tuin halen!

Verticale tuinen en volkstuinen

Voor tuinliefhebbers die op zoek zijn naar iets nieuws zijn er verticale tuinen: planten die langs verticale vlakken groeien, zoals schuttingpanelen. Voor mensen die meer ruimte willen en een eigen moestuin willen beginnen, zijn volkstuinen ideaal. Ook aan sociaal contact zal op die manier geen gebrek zijn deze zomer!

Stijlvolle accessoires

Of je nu een achtertuin, balkon of kamerplanten hebt, maak je inrichting helemaal compleet met stijlvolle accessoires. Wil je een productievere tuin creëren? Til je tuin naar een hoger niveau met verhoogde moestuinbakken. Je creëert niet alleen je eigen groentetuin (ook mogelijk op het balkon), maar deze verhoogde bakken zijn een mooie gelegenheid om de rest van je tuin te versieren met de mooiste ornamenten en accessoires. Denk daarnaast eens aan het zomer-proof maken van je andere buitenruimtes. Heb je bijvoorbeeld ooit gedacht aan een buitenhaard voor die heerlijke zomeravonden?

Over de auteur

angel administrator

Geef een reactie